Dap :D, doar eu o folosesc destul de des pe aici, ma scuteste de scris mult, prea mult http://images.tribe.net/......5ff0829813
M-a distrat cineva (crestin), cand a zis ca este de acord si accepta ipotezele demonstrate =)), adica fapt. Pai alea erau teorii inainte sa fie demonstrate, asa cum este teoria evolutiei, de exemplu.
Părerea ta e unică în lume? Nu poate fi aceeaşi cu a altuia?
Bună.
Nu am fost convinsă, da? Omul este unic, ca ființă pe pământ.
Nu văd de ce să continuăm?
Pa, pa.
Tu ai spus-o ca şi când ar fi o regulă, că nu împărtăşeşti părerea ta cu altcineva. Nu am nimic cu faptul că nu eşti de acord cu poza, cred că am înţeles eu greşit şi ţi-am explicat mai sus de ce.
Nu e politicos sa raspunzi cu o intrebare la alta intrebare.
Bună.
Poftim?
Și comenatariul tău... este foarte bine plasat în poveste!
Pa, pa.
OK, eu sunt de acord, tu esti? Da sau nu, asta cere intrebarea.
Bună.
Și tu de ce insiști?
Dacă nu am fost convinsă, ce răspuns te aștepți să fie? Unul pozitiv?
Nu!
Pa, pa.
De ce nu?
Doar daca esti crestina ai putea sa negi un asemenea adevar.
Da asta e stiinta de aia o iubesc,pacat ca nu are cine sa mi-o explice,profesori nu au chef nici ei de scoala
religia e fantezie curata de asta se numeste credinta,trebuie sa respecti,dogme,idei, porunci pentru ce?
nu o sa vezi in viata ta cu ochii raiul, dumnezeu, diavol, ingeri, traiesti doar cu falsa speranta si atat
Din pacate asta este adevarul!
Da. Atata ca la partea cu religie la partea "Pastreaza ideea pe vecie" ar trebuie sa fie "Pastreaza ideea pe vecie intr-o carte". Ca toate religiile au cate o carte: Biblia, Coran, etc.
kaynmaincallme întreabă: