Pentru moment nu îl pot accesa, dar dacă este al lui Raymusic, voi încerca să văd ce a făcut!
Ce gasesti tu acolo sa memrite tu stii, eu unul nu am vazut nimic concret.Arata acolo sau spune dovezi si dovezi din parti, spune povesti, se leaga de cu totul alte chestii.Deci e slab de tot ce se arata acolo.Filmulete luate de colo colo puse altundeva si gata, i-am dat un titlu pompos si am rezolvat problema.
Yuhuuuu, am la ce sa ma uit. Multu de info!
De stardust stiu. Am vazut intr-o zi ca scria undeva "fier vechi" si ma gandeam ce interesanta e natura, cat de minunata, noi facand parte din ea. Tot ce exista, exista inca de la inceput, doar ca arata diferit de fiecare data. Noi o sa fim stele, apoi stelele o sa fie planete, plante, oameni, si iar stele, si tot asa.
Yuhuu, ce imaginatie ai...
Si daca vreodata, printr-o eroare de logica, as crede intr-un creator, o fiinta creatoare, as fi agnostica, atat, zeii din povesti sunt doar zei din povesti, inventii ale unor minti primitive, stiu ca pentru crestini e greu de crezut ca viata fara prieteni imaginari e foarte linistita, dar asta este, ateii au experimentat credinta, dintre crestinii crestini, putini o sa aiba norocul sa se trezeasca. Nu trebuie sa crezi ce zice stiinta, ci sa descoperi realitatea, in care nu e vorba de imaginar, iluzii, sperante false, minciuni.
Eh,un ciclu al "reincarnarii"
Deloc. Reincarnarea presupune existenta spiritului/sufletului/constiintei, care nu exista. E doar reciclare.
De-asta am pus in ghilimele
Daca nu erau ghilimele ti-as fi zis ca reincarnarea cere un corp, ca doar nu te reincarnezi in piatra.
Daca il stii...ce parere ai?
Respect pentru munca lui. O parere excelenta, frumos blog in orice caz.
RAY întreabă: