Joc în miniatură? Război rece în miniatură? Invitație la desecretizarea potențialului maxim militar? Cine poate fi sigur că Rusia pune in concurs cele mai performante dotări?
Dumnezeu privește.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Rusia o tara ortodoxa ai uitat sa scrii vs america o tara catolic_protestanta si china o tara atee care vrea pace, super, iar va fi razboi intre crestini, religia iubiri.
2 Paralipomena 6:18:"Adevărat să fie că Dumnezeu va locui cu oamenii pe pământ? Dacă cerul şi cerurile cerurilor nu Te încap, cu cât mai puţin Te va încăpea templul acesta pe care Ţi l-am zidit eu?"
2 Paralipomena 6:1:"Atunci Solomon a zis: "Domnul a spus că El binevoieşte să locuiască în negură,"
Solomon a primit intelepciune de la Dumnezeu si se poate spune ca ce a afirmat el e de la Dumnezeu.
Dumnezeu locuieste dincolo de intunericul dens din universul material.
Intunericul nu e doar absenta luminii. Frigul nu e doar absenta caldurii. Spatiul gol nu e doar absenta materiei.
O bacterie nu are nevoie de ochi si lucreaza in mediul intunecat din trup. In loc de Dumnezeu priveste putem spune ca Dumnezeu percepe tot ce se intampla pe Pamant. Nu stim exact cum vede Dumnezeu si stim doar ca Dumnezeu vede tot ce se intampla. Pavel a spus "cunoastem partial". Acesti termeni precum "chipul si asemanarea", "priveste", "un batran de zile" sunt doar analogii sau ilustrari pentru ca omul sa poata intelege oarecum caracteristicile lui Dumnezeu.
Ai auzit de comparatia versetelor? Universul nu-l poate incapea pe Dumnezeu si deci existenta lui Dumnezeu si locuinta lui depaseste limitele universului material. Tu doar citesti Biblia ca un copil de clasa I si nu o studiezi.
Mai spune ca Moise si Pavel cand au vazut o manifestare divina chipul lor a devenit stralucitor sau ca si cum au vazut lumina si nu intuneric. Dumnezeu locuieste in intuneric din perspectiva omului ce priveste spre limitele universului material unde se vede doar intuneric. Dumnezeu a spus astfel pentru a indica directia locuintei lui adica in intuneric sau dincolo de acel intuneric. De fapt nu stim din ce este compus intunericul cand de fapt vidul cosmic nu e intunecat sau negru ci transparent. Am putea spune ca intunericul este un perete "vopsit in negru ce nu emite lumina ci o absoarbe" ce reprezinta limita de expansiune a universului material. Nu eu am problema ateismului fanatic.
Omule eu sunt ateu, dar nu-mi permit sa imi bat joc de cartile altora indiferent de credinta lor, tu esti crestin si isi bati joc de ia cum vrei, tu nu reprezinti crestinismul
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.223.108.130) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro