| Dragosdoar a întrebat:

Http://stirile.rol.ro/......25915.html
Voi ce ziceti? Facke sau nu? Nu cred in nimic sincer sa fiu dar vreau sa vad parerile de pe aici

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate fi si facke dar si asa cum este, cu doua randuri de brate nu prea este sfanta ci mai mult a dracului. Cu Putin si steagul comunist al necredinciosilor nici nu este de mirare!

| anonimg a răspuns:

Biblia spune despre Satana: "Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor." (Apocalipsa.13:13) si
"Nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina." (2Corinteni.11:14)
Deci pot sa apara zece mii de cruci pe cer, dar asta nu inseamna ca este un semn divin. Cine nu cunoaste Biblia(adica pe Dumnezeu) va fi dus in ratacire de cel rau sau de propria lui minte. Satana are putere sa faca minuni; si face aceasta ca sa-i duca pe oameni in ratacire.

| Dragosdoar explică (pentru anonimg):

M-am gandit si eu ca nu e ceva divin, cu doua brate si tocmai in Rusia

| NOname a răspuns (pentru Dragosdoar):

Acestea ţi-au fost indicii?hee hee

| Dragosdoar explică (pentru NOname):

Vorbind din punct de vedere religios.

| NOname a răspuns (pentru Dragosdoar):

Din punct de vedere religios, Rusia este una dintre cele mai religioase ţări, majoritar creştină (şi-a îndoctrinat şi dresat populaţia bine); deci nu-ţi înţeleg mirarea, nici din punct de vedere religios.

Dar cu punctul de vedere raţional totuşi cum rămâne?

Dacă ar fi în neRusie şi cu mai puţine braţe, ar fi mai relevantă, mai semnificativă, mai credibilă, divină...?

| Miauti a răspuns:

Cauta pe net "teoria - imaginatia"

| DarkAndDreary a răspuns:

Iar incepem...

| Delmoniko a răspuns:

Alea sunt stiri?

| Mechanix a răspuns:

Dacă apare pe cer o pu.lă, oare începe lumea să venereze falusul?

| CommonSense a răspuns (pentru Mechanix):

Daca ar fi un falus pe cer, toata lumea si-ar lua scara.

| CommonSense a răspuns:

Arata mai mult ca un avion de lupta indreptat in jos.