Pana la dreptatea lui Dumnezeu, popii isi fac de cap si copiii raman cu sechele toata viata. Ma intreb ce reactie ai avea TU, ca parinte, daca ai afla ca fiul/fiica TA a fost victima unui astfel de pedofil. De ce am senzatia ca nu prea ai sta sa astepti sa faca Dumnezeu dreptate?
Fiecare va da socoteala inaintea lui Dumnezeu.Si voi si cei ce fac astfel de lucruri.
Legea si poruncile sunt pentru noi toti, nu numai pentru ei.Cu atat mai mult ei vor da socoteala, pentru ca ar trebui sa fie un exemplu pentru noi.Dar nu poti sa generalizezi.Sunt exceptii.
Intreaba-l pe el.Te asigur ca Dumnezeu va face dreptate.
Pana la dreptatea lui Dumnezeu, popii isi fac de cap si copiii raman cu sechele toata viata. Ma intreb ce reactie ai avea TU, ca parinte, daca ai afla ca fiul/fiica TA a fost victima unui astfel de pedofil. De ce am senzatia ca nu prea ai sta sa astepti sa faca Dumnezeu dreptate?
Ce e asa de nou?
Vezi cazuri de preoti pedofili sau perversi la fiecare colt de strada.
Știu asta de mult timp.
Aveam 14 ani când am fost cu părinții mei și câteva rude la o mănastire să stăm la slujbă și să ne spovedim. Oricum mie mi se rupea de mănăstire dar am fost obligată să merg...în fine trebuia să mă spovedesc, mă întreabă popa dacă am mi-am început viața sexuală, dacă am făcut sex oral, dacă fumez, fur, etc.
Nu am zis nimănui ce m-a întrebat pedofilul ăla, oricum mie nu mi se pare normal ca un popă să întrebe un copil de 14 ani despre sex.
Și un vecin de lângă bunica mea care suferă se schizofrenie paranoică s-a dus la mănăstire...deci îți dai seama ce nebuni sunt acolo.
Majoritatea preoților/călugărilor sunt gay și pedofili.
Nu am făcut ce zici tu, am spus că am fumat și mi-a zis să fac 100 de mătănii (cred că așa se numesc) și să țin post. )
I-a primit cu usile inchise, TOCMAI ca sa nu se stie ce le-a spus.
Hai sa fim seriosi! De ani de zile se pune problema pedofililor preoti si nu s-a intamplat nimic; sunt bine-mersi, in parohiile lor sau, si mai bine: au fost avansati.
Ca doar n-o sa recunoasca Biserica (indiferent de ce confesiune) ca popii sunt niste perversi.
anonim_4396 întreabă: