Chinezii aia pot face adidasi "nike" contrafacuti si din pielea semenilor si asa sunt 1 mil respira degeaba pe pamantul asta...
Ei nu cred in Dumnezeu si probabil de asta fac lucruri asa rele. (logica crestina)
Nici eu nu cred în dumnezeu şi nu aş răni un animal niciodată)) Ba chiar plângeam mai demult când se tăia porcul) Am găsit mai demult doi căţeluşi nou născuţi şi i-am luat acasă şi i-am îngrijit până s-au făcut mari ca să îi pot duce la o fermă. Am avut grijă până şi de o cioară, o ţineam în cuşcă seara iar ziua prin curte, nu putea să zboare. Chestia asta nu are nici o legătură cu credinţa.
Stiu , dar aia e logica crestina. Ori esti ca noi, ori nu esti.
Crezi ca asta e monstruos? priveste asta daca ai 18 daca nu mai bine renunta! http://blog.xelacity.com/2009/02/suspicions-woman-meat-for-eating.html
Doamne nici nu m-am putut uita la tot. M-am uitat doar la cateva secunde...
Doamne fereste nici nu pot sa ma uitt doamne asti-as tampiti? ce dracu le-a facut bietele animalute de sai bata asa de tare astia ar omori toti oameni sa aiba vreo 3 milioane sunt fara milaa saracutele animale ar trebui omorati pe loc...de fapt! ar treui sa pateasca si ei ce au patit si animalele batute de ei prostii dracu ce sunt
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: