| Allrc24 a întrebat:

Http://www.click.ro/......73843.html

ce credeti astia nu ar trebui macelariti fara mila pana isi dau duhul? ma pregateam sa le zic animale dar din respect pentru bietii caini ma abtin, oricum cainii le dau clasa.inca o data se dovedeste ca omul este cea mai meschina f iinta de pe pamant mereu in cautare de bani si faima fara sa tina cont de consecinte.

8 răspunsuri:
| Allrc24 explică:

Chinezii aia pot face adidasi "nike" contrafacuti si din pielea semenilor si asa sunt 1 mil respira degeaba pe pamantul asta...

| Paulla a răspuns:

Dar ce legătură are asta cu religia?

| monstrulet a răspuns (pentru Paulla):

Ei nu cred in Dumnezeu si probabil de asta fac lucruri asa rele. (logica crestina)

| wforweirdo a răspuns (pentru monstrulet):

Nici eu nu cred în dumnezeu şi nu aş răni un animal niciodatălaughing)) Ba chiar plângeam mai demult când se tăia porcullaughing) Am găsit mai demult doi căţeluşi nou născuţi şi i-am luat acasă şi i-am îngrijit până s-au făcut mari ca să îi pot duce la o fermă. Am avut grijă până şi de o cioară, o ţineam în cuşcă seara iar ziua prin curte, nu putea să zboare. Chestia asta nu are nici o legătură cu credinţa.

| monstrulet a răspuns (pentru wforweirdo):

Stiu laughing, dar aia e logica crestina. Ori esti ca noi, ori nu esti.

| xname23 a răspuns:

Crezi ca asta e monstruos? priveste asta daca ai 18 daca nu mai bine renunta! http://blog.xelacity.com/2009/02/suspicions-woman-meat-for-eating.html

| cristinacrissss a răspuns:

Doamne nici nu m-am putut uita la tot. M-am uitat doar la cateva secunde...

| YumiSukinanda a răspuns:

Doamne fereste nici nu pot sa ma uitt crying doamne asti-as tampiti? ce dracu le-a facut bietele animalute de sai bata asa de tare crying astia ar omori toti oameni sa aiba vreo 3 milioane crying sunt fara milaa saracutele animale crying ar trebui omorati pe loc...de fapt! ar treui sa pateasca si ei ce au patit si animalele batute de ei crying prostii dracu ce sunt crying