TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NouInRomania
acum 3 ore | NouInRomania întreabă:

Ciao! O întrebare complexă, de unde și un text lung către comunitatea ortodoxă despre TPU. Iartă- mă. Am fost botezat și confirmat în credința evanghelică luterană în adolescență. Am...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
ProExpert12
acum 14 ore | ProExpert12 întreabă:

Daca vreau să-mi vând sufletul Diavolului, care este procedura? Trebuie sa o fac in compania unui alt satanist?

15
Răspunde Raportează
andreiionescu123456789
acum 15 ore | andreiionescu123456789 întreabă:

Anatomia omului si o parte din Univers ne face sa credem ca exista o minte o gandire logica care a facut totul un Creator Dumnezeu Creatoare dar exista si mult hazard drama haos peste tot ceea ce ne duce...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
acum 16 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ce se spune despre Cain ca i- a dat Dumnezeu pedeapsa ca sa traiasca vesnic? Ca na daca e adevarat inseamna ca e adevarat ca traieste si acum, nu? Pentru ca asa se zice cum ca traieste si acum...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 8 Mai | KilljoyIdiot întreabă:

O întrebare sinceră: de ce detestă anumite persoane religioase ateii? (pun accent pe cuvântul "anumite", fiindca sunt conștientă ca nu toate sunt așa). De exemplu, mulți oameni din jurul ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
marialexia108
în 8 Mai | marialexia108 întreabă:

Băieții adolescenți pocăiți au voie să aibă iubită? Am vorbit cu un băiat câteva zile și îmi tot spunea să doarmă la mine și brusc a început să răspundă greu și mi- a zis ca nu are ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MareleBigBang
în 7 Mai | MareleBigBang întreabă:

De ce se spune ca nu există un creator al lumii Dumnezeu?

6
Răspunde Raportează
AndreiIonescu123456
în 4 Mai | AndreiIonescu123456 întreabă:

Este inteligenta hazardul naturii totul sau e mintea unui Creator calculat programator savant? Ce credeti?

1
Răspunde Raportează
deniiiihhhh
în 4 Mai | deniiiihhhh întreabă:

Salut! Sunt impreuna cu un baiat pe stil vechi, eu fiind pe stil nou, avem 2 ani împreună, recent m- a cerut în căsătorie, as vrea să știu daca este pacat daca m- as boteza pe stilul vechi, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreiIonescu1234
în 2 Mai | AndreiIonescu1234 întreabă:

Florile, animalele de companie si logica anatomiei omului nu dovedesc existenta unui Dumnezeu Prea Bun sau chiar bun patern..sau normal? Sigur ca din pacate exista si raul iar asta da peste cap logica ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
sabin89
în 2 Mai | sabin89 întreabă:

"Nimeni n-a văzut vreodată pe Dumnezeu" - Ioan 1:18. Adevărul e că pe Iisus oamenii l-au văzut. S-ar deduce de aici că Iisus nu este Dumnezeu?

12
Răspunde Raportează
AndreiIonescu1234

Biblia, scrierile religioase n si contradictorii:de exemplu: initial cei de la inceputuri credeau in mai multi zei:exemplu: Dumnezeul Lui Abu- Nego si al Lui Sandrac; apoi au inceput sa creada intr- un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreiIonescu1234

Credeti in mai multi zei creatori sau intr-un singur Dumnezeu Creator?

2
Răspunde Raportează
AdiBogdann
în 2 Mai | AdiBogdann întreabă:

Buna. O întrebare. A te interesa, barfii, ce fac ceilalți, este păcat? Am niste vexini pe scara (oamenii de la oraș sunt foarte rai) care interesează cine vine la mine. Eu cred asa, la mine in...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndreiIonescu1234
în 29 Aprilie | AndreiIonescu1234 întreabă:

Cum explicati Bio Diversitatea gen Alfa si Omega a Creatiei Creatorului? De ce a generat intrigi conflicte in serie facand Creatia Diversa si nu la fel? Nu cumva acest fapt dovedeste inexistenta unui Creator...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Ralucaelena16
în 28 Aprilie | Ralucaelena16 întreabă:

Bună. Cum se pot gestiona diferențele de religii intr- o relație? Eu sunt ortodoxă, el este adventist. Ne cunoaștem de 3 luni, ne dorim un viitor împreună (amândoi avem 27 ani), dar îmi e teamă...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
Nadishome
în 27 Aprilie | Nadishome întreabă:

Salut! Dacă nu am reușit sa ajung sa ma spovedesc inainte de Paște și as vrea sa ma spovedesc săptămâna viitoare, are ceva? Adica are ceva faptul ca nu am intrat in Paște "curata" spiritual? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Georgescu993
în 27 Aprilie | Georgescu993 întreabă:

De ce mulți oameni care fac rău sunt fericiți și o duc bine iar ceilalți trebuie sa sufere în viața?

8
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 27 Aprilie | Porphyrios întreabă:

Salutări! Are careva cărți ortodoxe, acatiste de donat? Aș fi interesat, multumesc.

2
Răspunde Raportează
Fofani
în 27 Aprilie | Fofani întreabă:

Salut TPU, hellp în Middlesbrough Anglia sau prin apropiere de Middlesbrouh exista vreo biserică română penticostală? Dau funda, scuzați categoria sunt foarte dispera

5
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 26 Aprilie | Cipi1212 întreabă:

Hristos a înviat! Având în vedere că suntem încă în Săptămâna Luminată, credeți că cei care mor in această perioadă pot ajunge în Rai fără a fi judecați, sau este doar o vorbă?

6
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 26 Aprilie | DaciaRomania întreabă:

De ce la Vatican nu se alege un Papă care sa fie mai tânăr? De ce tot oameni bătrâni? E bine așa?

5
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 25 Aprilie | DanielDanny întreabă:

Este bine sa iei niste pamant de la mormantul bunicilor, si sa-l pui la un loc de mormant nou cumparat ca sa aprinzi lumanari si sa tamai pentru ei?

5
Răspunde Raportează
Determinist333
în 25 Aprilie | Determinist333 întreabă:

De ce a creat Dumnezeu hermafroditii? Oare chiar exista 2 sexe sau e complet fals? Ce spuneti, crestinilor?

14
Răspunde Raportează
Milo22
în 24 Aprilie | Milo22 întreabă:

Ar fi benefic pentru o persoană lipsită de empatie și cu un nivel ridicat de răutate sa devina monah/călugăr? dar pentru societate?

9
Răspunde Raportează
Ana280
în 24 Aprilie | Ana280 întreabă:

Bună! Daca cineva care a divorțat și are 3 copii, cel mai mic fiind de 5 ani, poate fi primit în mănăstire? Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
mentholinks
în 24 Aprilie | mentholinks întreabă:

"Iată Robul Meu, pe care- L sprijin, Alesul Meu, în care Îşi găseşte plăcere sufletul Meu. Am pus Duhul Meu peste El; El va vesti neamurilor judecata." Intrebarea ar fi, care este judecata?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Determinist333
în 24 Aprilie | Determinist333 întreabă:

Dacă Dumnezeu a creat omul „bărbat și femeie", ca parte esențială a planului Său, atunci de ce: 1. există specii care nu au deloc diferențiere sexuală, reproducându- se asexuat sau...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
mentholinks
în 24 Aprilie | mentholinks întreabă:

Cum pot sa-i atrag atentia lui Dumnezeu? As vrea sa intru in contact cu el sau sa trimita un inger sa ma ajute.

7
Răspunde Raportează
Cojanu_Nicolae_
în 24 Aprilie | Cojanu_Nicolae_ întreabă:

De unde vine lumina ochilor?

3
Răspunde Raportează
Determinist333
în 23 Aprilie | Determinist333 întreabă:

Dacă Dumnezeu este creatorul tuturor ființelor și le cunoaște perfect încă dinainte de a se naște, atunci de ce creează oameni care din naștere au tulburări severe de personalitate, cum ar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Determinist333

Băi, faza cu Iuda e cea mai ironic- tragică din toată Biblia. Omul ăla a fost practic născut ca să- l trădeze pe Iisus. Dacă n- o făcea el, n- avea loc răstignirea, învierea, mântuirea ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Determinist333

P1: Dacă o profeție este adevărată, atunci viitorul pe care îl descrie este fix și inevitabil. P2: Dacă viitorul este inevitabil, nu poate fi schimbat. P3: Dacă nu poate fi schimbat,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 23 Aprilie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Recent am aflat ca în timpurile Imperiului Roman răstignirea era pentru cei care erau considerați cei mai mari criminali, cei care făceau crime sau încercau sa îl omoare pe împărat ori pe senatori...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Determinist333

P1: Dumnezeu este considerat prima cauză, creatorul a toate. P2: Tot ce există (inclusiv gândurile, acțiunile, intențiile noastre) derivă din această cauză inițială. P3: Dacă Dumnezeu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
unoarecare2
în 23 Aprilie | unoarecare2 întreabă:

Credeti că ce explică in acest videoclip este răspunsul la suferința omului, legat de predestinare si liberul arbitru? https://www.youtube.com/watch?v=ItWh_QfXPF8&t=15s

3
Răspunde Raportează
alfons2390
în 22 Aprilie | alfons2390 întreabă:

Am o teorie. Ca sa-l trimita din nou pe Isus, Dumnezeu asteapta sa facem noi ceva. Intrebarea e oare ce?

4
Răspunde Raportează
Andreea123i
în 22 Aprilie | Andreea123i întreabă:

Buna, imi spuneti si mie un descantec de deochi care chiar functioneaza? Copilul se deoache la 2- 3 zile si este foarte agitat. I- am zis si Tatal nostru dar nu are efect. Stiu ca se zice ca descantecul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Classiffied
în 22 Aprilie | Classiffied întreabă:

Papa Francisc a plecat dintre noi. Personal pe mine mă interesează în mod deosebit ce a făcut el cat timp a fost papa in privința preoților pedofili din biserica catolică? Ceilalți papi știu ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alfons2390
în 21 Aprilie | alfons2390 întreabă:

A murit si papa Francisc si nu a fost anticristul. Credeti ca urmatorul va fi?

4
Răspunde Raportează
alfons2390

Ce credeti ca a facut Isus in ultimii 2000 de ani? Sta la dreapta lui Dumnezeu si asteapta sa-i porunceasca sa se intoarca?

4
Răspunde Raportează
alfons2390

Eu chiar astept cu nerabdare moartea. Ce rugaciuni pot face pentru a o grabi? Stiu ca nu e crestinesc dar simt ca asta trebuie sa se intample pentru a avansa.

3
Răspunde Raportează
alfons2390

De ce nu ne-a inzestrat Dumnezeu cu posibilitatea de a muri cand ne dorim? De ce nu respecta liberul arbitru? Ne forteaza sa traim sa-i populam universul.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Aprilie |

Hristos a Inviat! Vin cu o intrebare! Daca aseara i- am supto partenerului, el a terminat pe fata mea si in gura mea si apoi eu m- am spalat pe fata si pe dinti iar la cateva ore am fost la biserica...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alfons2390
în 20 Aprilie | alfons2390 întreabă:

Nu este pacat sa spui Cristos a-nviat in fiecare an daca el a facut-o doar o data?

8
Răspunde Raportează
Adi1987
în 20 Aprilie | Adi1987 întreabă:

Dupa parerea mea, Dumnezeu nu exista, nu exista Iisus, nu exista rai si iad, nu exista viata dupa moarte, astea sunt doar povesti, te nasti o singura data, ai o singura viata doar pe pamantul asta...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
alfons2390
în 19 Aprilie | alfons2390 întreabă:

De ce crestinii sunt incurajati sa aiba nevasta si sa faca copii? Apostolul Pavel spunea ca e bine pentru barbat sa fie singur, doar daca nu poate fara sa-si ia nevasta.

10
Răspunde Raportează
RAY
în 19 Aprilie | RAY întreabă:

Ce părere aveți de a avea post negru Maine de paste? Decât mâncare și băutură?

4
Răspunde Raportează
Sjwjejwjqkqowkwkw3
în 18 Aprilie | Sjwjejwjqkqowkwkw3 întreabă:

Este pentru prima data cand ma duc sa ma impartasesc si sunt curios ce fel de intrebari imi v-a pune preotul? Am 15 ani

3
Răspunde Raportează
RAY
în 18 Aprilie | RAY întreabă:

De ce credeți în Dumnezeu?

15
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • EliLeli
    trimisă acum 18 ore

EliLeli întreabă:

Eu m- am saturat sa pl?tesc, la propriu, pentru idio?i. Or fi ei jigni?i, dar s? trebuiasc? s? bag mana in buzunar ?i s? platesc pentru c? unii refuz? s?- ?i foloseasc? creierul nu e deloc...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • Năsturaș
    trimisă acum 19 ore

Năsturaș întreabă:

Caut ?i eu un r?spuns concret la urm?toarea ntrebare...De ce prietenul meu prime?te cereri de prietenie pe Facebook, mesaje pe Messenger, pn? ?i pe Whatsapp de la femei dezbr?cate? El spune...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Onutzaliviutza
    trimisă pe 9 Mai

Onutzaliviutza întreabă:

Buna TPU. Este cineva din Suceava care ?tie ce acte trebuie ca s? ?i faci legitima?ie bibliotecara la Biblioteca I.G.Sbiera Suceava. Multumesc. Dau Funda
    10 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Cei din Irlanda ?i Irlanda de Nord au nevoie de documentul electronic ETA? Mi se pare cam absurd ca UK sa l introduc? pana ?i pentru Irlanda!
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.107
  • Întrebări: 3.944.416
  • Răspunsuri: 17.599.387
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Citate

Citate

Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 651.320 Adolescenţi
  • 55.284 Afaceri & Financiar
  • 22.840 Artă şi Cultură
  • 72.181 Auto & Moto
  • 144.088 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.690 Carieră
  • 20.200 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.052 Conversaţii