1 dovedeste ca a existat vreodata acest personaj iisus prin istorie cu dovezi clare
2 dovedeste ca e zeu, ca a facut minuni care depasesc ratiunea, ca a facut ceva supranatural
3 eu nu cred in ceva in care nu exista dovezi biblia a fost scrisa dupa 40 de ani de la moartea lui, el nu a scris absolut nimic nici apostoli lui, nici macar martori oculari si doar cei care au scria nt ca apoi sa se modifice continutul de mai multe ori istoric vb
4 99 la suta din popoulatia romaniei crede in acest personaj,Romania find ultima tara din europa la capitolu saracie, corputie, violenta, criminalitate, pedifilie ocupa primul loc cu cei mai multi puscariasi din ue si in tarii din ue, suedia 85 la suta atee ocupa primul loc la capitolu bunastare,o tara pasnica, non violenta, se pare ca suedezi, norvergieni, danezi chiar fara iisus nu fac ce fac alti cu iisus
5 biblic religia promovata pe acel sit nu reprezinta pe iisus, nici o religie nu promoveaza pe iisus ele promoveaza materialismul si manipularea in masa
6 cele mai mari crime au fost facute in numele crestinismului luam ca exemplu pe hitler care spunea ca uciderea evreilor este ceva ce iisus indica numai vb de 50 de milioane de persoane ucise de germanii cu buna stiinta stiut de insuti papa de la roma asa ca numai scrieti ca hitler a fost ateu, hitler a fost un mare catolic care nu are habar sa nu vorbeasca despre el
7 nici voi crestini nu credeti in el, credeti in interesele voastre si atat pline de materialism si ipocrizie, barfitori si plini de ura asa sunteti nu-mi pasa daca va supara adevarul barfiti si urati omul pe la spate acuma da-mi raport arata iubirea ta crestina cum o arata-i cu toti prin faptele voastre pline de venin si ura
Tl; dr, yet cool story bro!
Din pacate ateu23tm ne-a luat-o inainte cu toate ideile... Si oricum, nu cred ca ar trebui mai mult decat o voce rationala sa te convinga, atat timp cat iti folosesti creierul.
Nu cred in Isus Christos pentru faptul ca Isus nu era un Christos pentru ca nu a fost UNS in nicio functie (sper ca stii ca christos insemna UNSUL)!
Asa ca daca a fost uns pe gura dupa ce a sorbit o zeama UNSA cu sau de oaie, asta nu se pune tot asa cum nu sunt Christosi cei care se ung la fund pentru ca au hemoroizi!
In primul rand nu e nici macar o dovada cum ca ar exista. Inclusiv cele 10 porunci au fost scrise de oameni, de ce? Pentru a creea o societate "educata" sub conducerea un elite care va controleaza. Inclusiv americanii ca spioneaza tot ce faceti pe computerele voastre si vad toate www.xxx.xxx pe care intrat. Daca iti spui ca Dumnezeu a creeat pamantul, atunci cine l-a creeat pe Dumnezeu? Chiar asta voiam sa ascunda marii conducatori. Ei spun ca omul nu poate intelege cine l-a creeat. Ba poate sa inteleaga ca Dumnezeu a fost creeat de ei, dar ei nu vor ca voi sa stiti asta deoarece ati scapa de sub controlul lor.