Adică? De ce nu se laudă cu lucrurile „ bune " pe care le face? Sunt de acord, poate să arate faptele bune și puținii oameni pe care i-a ajutat și cu ce sume de bani i-a ajutat dar să spună și câte milioane de euro au primit de la stat ( din banii noștri ).
Daniel este mai mult om de afaceri decat om al bisericii.
De ce nu isi clameaza biserica realizarile?
Pentru ca o fac altii.
Eu nu as avea insa incredere in Manuela Harabor. Daca nu avea necazul cu baiatul ei, ar fi fost foarte departe de biserica.
De unde stiu?
Am fost vecine. Eu m-am mutat in nord, dar parintii mei sunt inca vecini cu ea, deci o stiu de mica. Evident, de cand eram eu mica.
Sta in Unirii, zona Seminar, are un Ford Mustang cu numere de Chicago iar motivul pentru care e apropiata de biserica se cheama Autism. Desigur, nu al ei.
Hai sa nu credem deci toate "Gandurile din Ierusalim", bine?
Ce merit are in credinta, cineva dus acolo de boala propriului copil?
Suma integrala data de stat pe 2015 pentru constructii de Biserici a fost de 40 mil. ron in timp ce suma acordata de Biserica din resursele proprii ale colportajului si a fondului strans la episcopie prin contributia personala a fiecarui preot a fost de 20 mil. ron.
Banii pentru constructii au mers la constructii si reparatii (si la ce fonduri inghit lucrarile de reconsolidare, de restaurare a picturii pentru monumentele istorice vechi- suma data de stat e apa de ploaie...), IAR SEPARAT DE ACESTE FONDURI Biserica Ortodoxa a gasit posibilitatile sa faca si acte caritabile de aproape aceeasi suma data de la stat...
Nu da din gura. Dar vorbeste prin fapte. Isi construieste monstruozitatea aia pe banii nostri.
Cat despre MH. Nimic nou. O alta fanatica.
daaa, fara biserici am fi praf. Cine s-ar ruga pentru noi?
Daca numai ca spune popa merg oamenii sa doneze, biserica nu e de laudat, ci de blamat, ca a creat niste indivizi ignoranti, nepasatori, care fara sa fie impinsi de la spate nu isi ajuta aproapele, desi numai despre asta vorbesc.
Pentru scoli? Suma este DE 1496 ori MAI MARE, (adica de 1496 de ori cate 40 mil. ron) si totusi nu se vede vei spune. Dar acesta este adevarul. Pentru spitale suma este chiar un pic mai mare aproximativ de 1900 mai mare decat fondulpentru reabilitare de manastiri si biserici. Stiind ca spitalele NU se descurca cu o astfel de suma "uriasa" poate de abia acum iti dai seama cat de putin inseamna pentru o tara intreaga cei 40 mil.ron (cu care Statul e dator din cauza confiscarilor facute de Cuza, bla-bla siasa mai departe). E putin. Si totusi Biserica nu se plange, ci dimpotriva, gaseste fonduri pentru a intretine aproximativ 700 de institutii caritabile dintre care trei sferturi sunt din fonduri exclusiv proprii...
Ai dreptate.ma uit la voi si vad.ai dreptate.Cine face o fapta buna si o stiga in gura mare; deja si-a primit plata.un crestin nu slava lumii o cauta, fiindca e desarta rau di tat.
Da.banii vostri. viata voastra, libertatea si stiinta voastra.lumea voastra.voi, voi, voi.ai dreptate seth.pe banii vostri, toata ziua fasceti donatii, milostenii, caritate,, asta -i face pe crestini sa nu fie ca voi.
Dar Pavel? era ucigas de crestini, si a ajuns apostol al neamurilor.Dar talharul de pe cruce? s-a pocait in ultima clipa.Dorotheea? faptul ca lazar se hranea cu ce cadea de la masa bogatului, nu l-a bagat si pe bogat in rai.ce merit are ea? uite tu ti-ai marit deja meritul.esti mai ceva decat ea.tu nu ai copil autist asa e? dar nici nu stii ziua de maine.nu-i asa? nici a ta nici a numanui? mai sa fie.
Am facut multa munca de caritate si inca mai fac. Biserica ortodoxa face indeajuns? Preotii ortodocsi se simt bine cand nu au altceva in afara de hainele de pe ei? Sau le place sa aiba si casa si masina si nevasta? Ce viata duc astia, numai de caritate nu le arde. Treaba multora e sa stranga bani.
Dar alea de unde primesc ma bani? te pomenesti ca de la voi? ba lunix? ai auzit de femeia care si-a dat singurul banut unui sarac cersetor de la sinagoga? adevarat va spun, ca aceasta femeie a dat cel mai mult.A spus mantuyitorul.Iar noi trebuie sa tragem invataminte, de aici.fiindca unul bogat, daca da, da din ce are in plus si are mult.dar cel sarac, se jertfeste pe sine pentru binele altuia sdi normal ca a facut mai mult.
Hai sa-ti raspund.Catavencu; nene iancule; sa ma ierti.sa ma ierti si sa ma iubesti, ca toti ne iubim patria.cati catavenci, politici si doctori plagiatori, cu lucrari de stiinta unii ce au iesit din puscarii pe baza lor trudila, au fost si sant in ultima vreme? lingailor.ala macar e suparat pe o stare de lucruri, si a fost pus la punct probabil de bor.dar pe astia, care va *** in c.r cu scula indoita, de 26 de anisi voi ii tot alegeti, nu-i vedeti?
Banii vostri, banii vostri.ba lunix? cate face statul asta pentru voi, tot din banii vostri fac ma.nu se duc banii lui lunix, la biserica musai.nu ma. taxele si impozitele sant pretul platit de cetateni pentru un trai decent ma.se duc, la medicina, la invatamant, la pompieri, la armatas.la cercetare si peste tot unde e nevoie de o munca pe care nu o facui tu.o fac altii.
Da.mai ales de la voi carora nu va prea plac, banii si scapati usor de ei dandu-i la popi. nici hainele casele si mai ales masinile nu va plac.nici nevestelor voastre.ba in cazul asta si banii aia trebuie sasi gasasca locul nu?
Nu văd, pentru că niște proști sunt manipulați si mai dau si bani la biserică. Proștilor ălora să te adresezi. Ce poate face o mână de oameni raționali dacă majoritatea tarii e formata din prosti?
Dar moare si generația ta toxica de bosorogi cu ochelari de cal si se schimbă situația, încet, dar sigur.
Atunci astia care s-au laudat nu-s crestini.
Care "voi"? Eu cu ce m-am laudat?
Din pacate nu e singura gagica buna in tinerete care o da pe ulei cand se apropie menopauza...
Nu ma cert cu tine Jorpalul.
Mi-am spus doar parerea. Nu-mi place Daniel, nu are acel "ceva" care sa inspire.
In rest, numai bine.
Ma baiete prost mai esti si nu mai mori, da o veni ea si vremea aia.pai cine ma tu nu te lasa sa-ti faci voia? de aia nu poti tu trai, ca au popii bani, si ca eu imbatranesc? daca esti asa rational? fa ma ceia ce am inceput eu sa fac de la 12 ani,pana mai deunazi cand am iesit la pensie,nu da ca prostul din gura si spui ca esti ratinoal.ce pierzi ma timpul pe TPU? daca esti tanar,pune ma si fa ceva sa afle lumea de tine,implicate ma,dasteptule, pune-i ma pe altii nepriceputi la treaba, demonstreaza ma ca esti in stare de ceva, tu vii sa-mi demonstrezi mie? ce? faci precum niste putzoi care au scos briceagul la un mos, de 80 de ani, sa-i ia banutii.Mai copii mai, eu am luptat cu tancurrile nemtesti si cu alea rusesti, si va inchipuiti, ca la 80 de ani ma tem de un cutitas? pai tu nu ai ani de viata cati de munca am eu, si daca ma plimb doar prin orasul meu ma pot lauda cu multe celor ca tine ma trudila, ia te uita cat de destept te facu mata, da nu poti sa te manifesti decat la calculator.hai fii serios?
Baaiii si Daniel era fata de treaba, nu puteai si tu sa fii baiat de gasca macar din pios respect?/
Fa madalino? fa tu esti baiet di treaba, ce nu stii cum e cu; sa nu stie stanga ce face dreapta, fiindca amandoua se spala una pe alta, si amandoua spala fata?
Mai codre? da cine e la menopauza? ca si eu sunt aproape de andropauza si ne-am imparatsi durerile situatiei impreuna?
Baaiii si Daniel era fata de treaba, nu puteai si tu sa fii baiat de gasca macar din pios respect? si apoi eu daca nu ma cert oleaca macar asa de distractie, nici nu poci dormi noaptea.deci daca tu vrei sa te certi, eu vreau si-o sa ma cert cu tine, cu voia au fara voia ta, infiderent de ce, cat, cum unde? HA.Na ca m-am racorit.o zi buna si tie.
"prost mai ești și nu mai mori" creștin sadea, te asemeni cu Yeshua, tâmplarul iubitor de sânge.
Nu am ce sa demonstrez unuia ca tine.
Nu pot să fac ce făceai tu la 12 ani, sapa nu e de mine, îmi pare rău. Eu nu am învățat atâția ani ca sa ajung la sapa.
As putea discuta fata in fata, dar nu am cu cine. Sa îmi spună un moș comunist "deștept te-a făcut mama ta"? Stai în banca ta, tataie, tu ar trebui să ai grijă de nepoți, nu sa ma jignești pe mine si sa îmi dorești moartea.
Pai nu despre Manuela Harabor era articolul? Lasind deoparte restul subiectului care e absolut neinteresant.
https://www.youtube.com/watch?v=lrZHdJHQj7Q
O mina de oameni rationali poate conduce o turma de prosti. Buba e ca si oamenii astia rationali, la rindul lor, sunt condusi de niste prosti. Cel putin in momentul de fata...
Padureanca? frumos film.Si frmoasa vorba, si adevarata ii spse Simina, lui Iorgovan, dupa ce o saruta Shofron si anume ca; Obraznicu mananca praznicu. Vorba asta e adevararta in toate cele in toate timpurile.
Nu doresc moartea ta ma trudila,era o vorba de duh, in sensul ca prostia nu ar trebui sa dureze mult si nici intunerecul constiintei,, pai cu ce m-ar incalzi pa mine ca tu egzisti au ba? offf, Dumnezeule.ma da invatat-ai mult tare tu de blagoslovesti sapa si coasa,si altele? esti dintre cei care cred ca mamaliga vine din punga si painea de la supermarket? laptele din frigider si perele sant toate malaiete? ma exprimate-ai pricum,pai eu nu am cu cine vorovi maaaa,nu tu,fiindca eu vorghesc romaneste iar tu esti habarnaut,parca vorghresc cu gardu primariei ma? ba imi vine greu a crede ca nu puteti lega in minte cateva vorbe romanesti si vedeti numa prostie in jurul vostru, insa, cu prostul nescolarizat, am dus o lupta si-am scapat, dar duc o lupta colosala cu prostul care scoala.Domnule uite ce? hai sa incheiem ce tu transformat-ai in razboi fiindca eu nu tin minte sa-l fi inceput si nici sa ma fi inscris la el.mergi ma frate si uite cum sa zic,cel mai destept cedeaza, se spune, uite renunt eu, tu ai dreptate, pa la revedere sa auzim de bine.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: