| Vektor a întrebat:

Http://www.historia.ro/......-intr-o-ma

Oare o adunatura de atei cati copii omorau in numele nimicului?

17 răspunsuri:
| William a răspuns:

Manastire catolica nu ortodoxa. Nu ne mai confundati. Oare cati copii au omorat comunistii? Dar adulti? Oare in numele cui i-au omorat?

Răspuns utilizator avertizat
| sublime89 a răspuns:

Vezi, asa de "pro viata" sunt crestinii.

| KhludCiprian a răspuns:

Intrebarea a fost pusa de Sam Harris, nu?

Cred ca intrebarile astea au rost dar sa nu ne bazam pe ele decat ca sa aratam o nuanta mica. La fina, cred ca orice crestin pe aici ar zice: "ei nu-s crestini adevarati sau cel putin eu nu-s ca ei".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza (cine) in numele (cui) ucide-NEBUNIA tot NEBUNIE se numeste! si TREBUIE URGENT TRATATA! in niciun caz extinsa!

Cazul acesta demonstreaza ce mentalitate subreda aveau oamenii (si unii o mai au din pacate) si in ziua de azi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateii reprezentau la acea data un procentaj foarte mic din numarul locuitorilor.
Este logic sa nu auzi de grozaviile ateilor daca aritmetica nu este o problema pentru tine.
Daca erau atei se intampla exact acelasi lucru.

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Este limpede ca faptele au fost produsul prejudecatii daca ratiunea nu este o problema pentru tine. Subiectivul, fanaticul sau nebunul nu realizeaza unde se scalda, el are impresia ca e logic, stie sau intelege(if you know what i mean).

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil, doar ca diferenta dintre atei si crestini e ca cei din urma vorbesc despre iubirea aproapelui, despre viata pe care doar dumnezeu o da si doar el are dreptul s-o ia, despre mila, rabdare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alphawolf):

Nu ai inteles raspunsul.
Daca un crestin scapa o basina pe strada nu este neaparat din cauza religiei.
Daca 50 de crestini scapa 50 de basini nu religia este de vina.
Ai idee ce inseamna statistic 1%?
Nimic.
De aceea nu se aude nimic(sau aproape) rau si nici bun despre atei.
Asta nu pot sa inteleaga unii pe aici.
Si se cred cica rationali.

| Vektor explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca vreodata ai sa auzi ca un grup de atei au omorat 6-800 de copii nou nascuti..sau pe motiv ca ei sunt credinciosi, etc

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg ce va tot luati de procent. Daca la 1% din populatie tigarile le dauneaza, ma(foarte) indoiesc ca la ceilalti le face bine. Asta vreti voi credinciosii sa credeti, dar nu e deloc asa. Boala a fost provocata de prejudecata. E vorba de psihoza in masa, incepand de la toti care au stabilit si sustinut doctrina(traditia si "normalitatea") crestina, continuand cu parintii fetelor "pacatoase" si pana la faptele maicutelor.
Faptul ca tu crezi si sustii ca religia nu e de vina, nu inseamna ca asa si este. Dupa cum am mai spus, nu vezi unde te scalzi, la fel ca tine au considerat si multi alti crestini, insa faptele i-a dat de gol, doar ca in foarte multe cazuri s-a vazut prea tarziu, ei nu au putut fi pedepsiti, nici macar nu au realizat unde si cat au gresit.
Nici tu nu esti scutit, din cauza prejudecatilor si tu poti face rau... chiar faci(prin ceea ce promovezi si sustii).

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alphawolf):

"Nu inteleg ce va tot luati de procent."
Atunci nu ai inteles nimic.

| HowdidIgethere a răspuns:

De cat timp suntem pe tpu.religie, insa n-am invatat ca crestinii sunt cei mai rai dintre oameni? Iar ateii cei mai buni? Ce pupaza...

| Metalheadforever666 a răspuns:

Crima si religia sunt doua lucruri care au mers mana in mana dea lungul timpului.