Reuseste sa cuprinda esenta
)
Surprinde esenta
E grele pe la tara
Corect ...cu asa ceva se ocupa religia, care nu are nimic de'a face cu crestinismul. Religiile sunt departe de Dumnezeu.
CREȘTINÍSM s. n. Ansamblul religiilor la baza cărora se află credința în persoana și învățăturile lui Iisus Cristos. – Creștin + suf. -ism (după fr. christianisme)...
Cu tot respectul te intreb ..care religie are la baza in totalitate invataturile lui Cristos? Pe google gasesti orice definitie, dar realitatea este alta, si ar trebui sa recunoastem cu totii.
Inainte sa folosesti anumiti termeni incearca sa ii intelegi la ce anume se refera. Uita-te la definitie si arata-mi unde anume scrie ca se bazeaza "in totalitate"? Si pentru informatia ta definitia este luata din DEX.
doar ca strategia era pentru iudaism, ca rastignirea a dat nastere crestinismului, implicit, iadului, sau e a 2-a rastignire, pentru ca religia sa mai supravietuiasca inca vreo cateva mii de ani
Arata-mi cate religii crestine isi arunca banii pe geam ca sa ajute saracii si nevoiasii si atunci vom mai discuta. In ziua de azi bisericile care reprezinta religiile crestine se rezuma doar la "bani" si atat.
BA,CA SĂ ŞTII, am văzut uneori Biserica Catolică şi cea ortodoxă dând bani la săraci, am văzut, dacă nu credeşi, e treaba voastră
1 la 10.000 de cazuri sau cum? Religia normal ii indeamna pe crestini sa ii ajute pe cei nevoiasi si neajutorati, ideal care se aplica in cazul bisericilor sub forma: "cei nevoias si neajutorati ii ajuta pe cei instariti (reprezentantii bisericii)"
O mai tăceţi, sunteţi irelevanţi, treaba voastră că nu vedeţi nimica cum trebuie
Cred e chiar invers. Unii dintre noi chiar vad realitatea care ne inconjoara, pacat ca majoritatea traiesc intr-o lume in care se amagesc ca ii ajuta un prieten imaginar si ca daca vor suge oase (moaste) si vor spune rugaciuni si vor face matanii vor fi mantuiti si vor ajunge in Rai.
Eu am fost ajutat foarte mult fe sf. la nevoie, dacă nu credeţi, treaba voastră, dar eu ştiu, bună-mea a visat cu Fecioara
Dr. House: "Dacă vorbeşti cu Dumnezeu, eşti credincios. Dacă Dumnezeu vorbeşte cu tine, suferi de o psihoză."
C0nstantin întreabă: