anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.semneletimpului.ro/......-9583.html
Pareri?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca un om cu mustata a omorat un om toti oamenii cu mustata sunt criminali?

daca ateii de acolo au propia lor biserica inseamna ca toti ateii merg la biserica?

daca un crestin a omorat,violat,furat toti crestini sunt hoti,criminali, violatori?

acele persoane nu reprezinta, de fapt nimeni nu reprezinta ateismul, ateismul e unic pentru fiecare persoana si fiecare se reprezinta pe el insuti, azi e pastele postarea ta instiga la ura ca un bun crstin ce nu esti nu mai bine ai fi la biserica sa te rogi in loc sa creezi ura in jurul tau?
sunt doar 21 de mii de ateii in Romania nu vad cum un numar atat de mic ar putea influenta aceasta tara care este in pragul saraciei, in loc sa vb de iubire tu vb de ura pacat
citeste biblia
rosteste rugaciunea asta de 5 ori sasi treaca ura din tine ]
Tatăl nostru, Care eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău;
10. Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
11. Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi;
12. Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;
13. Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!
14. Că de veţi ierta oamenilor greşealele lor, ierta-va şi vouă Tatăl vostru Cel ceresc;
15. Iar de nu veţi ierta oamenilor greşealele lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta greşealele voastre

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am fost toata noaptea la biserica, normal un crestin se duce acolo sa se roage dar nu altii trebuie chiar in fata usi sa se ia la harta, inauntru sa se impinga si babele care nu au ce face sa barfeasca, astfel aseara nu s-a putut auzi nimic, deci astazi sunt foarte revoltata, nimic personal cu ateii am cerut doar niste pareri, nu ma judeca dupa coperta, deschide-ma si citeste interiorul.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru o carte frumoasă, ai cam multe coperţi urâte.
http://www.tpu.ro/......i-spuneti/

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Stiu,dar daca ai stii prin ce trec in prezent nu prea te-ai mai uita la partile acelea de care nici eu nu sunt mandra...

| RAY a răspuns:

Citeste asta tot de pe acelasi site
http://www.semneletimpului.ro/......-9896.html

| Mădă0611 a răspuns:

Se face misto de crestini. laughing Orice ateu, (ateu, nu crestin anti teist) stie ca ateismul nu e o religie, asa cum nefumatul nu e un viciu laughing
"Atheism is a religion like abstinence is a sex position."

| M25M a răspuns:

Mda... se intalnesc niste oameni care canta melodii de la Queen si Stevie Wonder ca apoi sa doneze sange, dar sunt in fratie cu Diavolul ca sa rastoarne crestinismul.
Dumnezeule...

| Lizzu a răspuns:

Eu una sunt de acord.
Asa cum grupurile de credinciosi se strang impreuna si canta,spun rugaciuni si fac ce cred ei si simt sa faca in biserica,tot la fel si ateii au dreptul la locurile lor in care se strang in grupuri si impart aceleasi credinte,pareri,opinii despre lume si om.

Cred ca e atat de interesant sa cunosti oameni cu care sa ai ceva in comun,sa poti vorbi liber si la nesfarsit despre univers, lume, viata, om, personalitate, minte etc. Sa fii sigur ca esti inteles si nu considerat ciudat.

Sunt foarte creative si constructive discutiile de acest gen si le savurez ori de cate ori am ocazia.

Fii sigura ca nimic rau nu se intampla acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am vazut ca marea majoritate a ateilor si-au transformat propriile pareri intr-o religie.
Unii au sarit gardul evadand din ghearele crestinismului, pentru ca in ateism, e mai amuzant.Altii au avut nevoie de raspunsuri la intrebari si au lasat balta credinta, iar altii pur si simplu se simt protejati si stiu ca nu sunt jigniti.
La fel cum credinciosul se hraneste cu iluzii, asa si ateul se complace in lipsa unor raspunsuri concrete, care intarzie sa para din partea credinciosilor.Iar aerul de superioritate e si el la fel de primitiv ca scarpinatul in nas.
La atei si la credinciosi se activeaza cam aceleasi placeri:
Prima in care esti protejat, apoi
urmeaza instinctul de a apartine unui grup, pentru ca suntem animale ce lucreaza in haita.

| Al99 a răspuns:

O alta secta.

| rosini a răspuns:

Omul este un animal social care a evoluat in grup, asa ca nu e de mirare ca si ateii simt nevoia sa apartina unui grup. Oricum teremnul "biserica" are ca scop ironizarea crestinismului si in plus acolo nu faci rugaciuni, matanii sau alte trasnai cum ar fi pupatul picturilor si cadavrelor sau tremuratu ca bezmeticu, deoarece ai duh sfant in tine.