Perceptele adevarate crestine sunt promovate si de ateisti si satanisti, ma bucur enorm, biserica nu trebuie finantata de stat, ca cine da bani poate avea si pretentii. Isus a zis : dati cezarului ce e a cezarului si lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Sper sa nu va fac sa va razganditi si nu mai sustineti proiectul.
Iti dai seama ca daca preotii nu ar mai primi salariu ar cere 70-80 de lei pe o lumanare si o punguta cu tamaie, iar la inmormantari, botezuri si nunti cateva mii de lei. Ei din ce sa traiasca pana la urma?
@William Si daca cer 70-80 de lei pe o lumanare ce? Cine nu vrea nu cumpara, nu trebuie sa ia statul de la fiecare din buzunare cate putin si sa dea bisericii.E ca si cum ai vrea tu un obiect scump si incepi sa furi de la fiecare persoana cate un leu... Nu-i bine as.Cine vrea sa-ti dea, iti da, nu trebuie sa furi.Si in legatura cu inmormantarile - poti sa-ti ingropi un mort oriunde, poti sa-l incinerezi, nu-i neaparat sa te duci la biserica mai intai, apoi sa-i iei mormant de nu stiu cate mii de lei.La botez la fel, cine vrea face, cine nu, nu, ce treaba am eu care sunt ateu si probabil nu-mi voi boteza copiii cu tine care probabil esti crestin si probabil ti-i vei boteza? Nu vreau sa contribui la "cheta" asta.Si daca vor sa traiasca, pot sa-si gaseasca o slujba, oricum, din nou, nu-i treaba mea.
Mai baubaulica mai...tu vei primi pensia tot din banii tai, nu din buzunarul statului!
Tu muncind, cotizezi luna de luna la stat, bani din care statul iti va da pensia! Acum esti somer? Candva ai cotizat pentru banii pe care ii primesti!
Preotii sunt platiti de stat, au salariu, dar neimpozabil! observi diferenta?
Da' o petitie contra furturilor din bugetul statului, a magariilor financiare, a contractelor cu dedicatie, a devalizarilor, a falimentelor programate, etc., etc., etc., n-ai face! Iaca ce sa spun, iti stau in git bisericile! Toate sint perfecte in tara asta si au mai ramas bisericile de "rezolvat"! Esti gretos de penibil!
Mihaielo? observ ca nu esti cu temele facute.sant 4 milioane de oameni ce muncesc, si 5 milioane si ceva de pensionari.de unde atatia bani pentru pensii? cotizatia respectiva nu se duce intr-un cont al meu ca la sistemul privat, unde stiu sigur cat s-a adunat.se duc la buget unde statul face cu cei ce doreste, iar pentru pensii si salariile bugetarilor se imprumuta la fmi ori ue, impovarand pe copii copiilor nostri si ai vostri. daca ar fi sa-ni iau banii mei, as cotiza mult mai mult.nu as cotiza la car, ci la fondul de pensionare.dar la cati hoti sant in ziua de azi, nu mai am incredere nici in mine personal.
Tu cu cine vorbesti, bre? Petitia nu am facut-o eu, eu doar sustin!
"Esti gretos de penibil!"- eventual penibila! Dar chiar si asa, sunt libera sa fac ce vreau si sa sustin pe cine vreau!
O petitie contra furturilor din buget o poti face tu, daca tot ai venit cu ideea si daca tot iti pasa atat!
Daca te dai femeie, atunci scuza-ma pentru dezacord. Esti si mai penibila!
Cum adica daca ma dau femeie? Ce tot insinuezi acolo, mai pasarel?
Daca un simplu link te-a facut sa crezi ca eu sunt autorul si ca as fi barbat, scuze, dar esti pa! In imbecilitatea ta acolo, ca o dai intinsa cu Domne-doamne al tau, te credeam totusi un om mai serios! Sunt total dezamagita!
I-auzi bye-bye!
Asa cum zice "baubau" mai sus am ajuns sa nu mai am incredere nici in mine personal! Asa ca, de ce as avea incredere in tine? Crezi ca daca ti-ai pus o poza cu o fata la avatar si te semnezi la ca la desene animate, trebuie sa inghit ca fiind adevarata insinuarea ta? La citi tembeli bintuie pe aici, de ce as crede ca tu esti normal?
Aia din poza sunt eu, iar parasuta e mamica ta! Boule! Exemplu ideal de crestin idiot!
Slariul preoților ESTE impozitat!
Statul nu oferă decât 40 % salariul brut, IMPOZABIL (!) al preoţilor, bani din care o mare parte rămân fie tot la stat (impozitare pentru toate cheltuielile referitoare la C.A.S., sănătate, șomaj, pensie, etc) fie la Episcopie (un volumul de cărţi şi reviste destinat lor, pe care nu îl pot valorifica...).
Te lași foarte ușor influențată de zvonurile pe care le creditezi fără să le verifici.
Ce ma enerveaza chestiile astea. Chiar ai prea mare dreptate. Bravo esti un om in aceasta societate. Pentru toti ceilalti ziceti ca sunt comunist sigur. Dar eu cred ca am dreptate am si 15 ani si ma simt foarte rau cand stiu ca alti construiesc biserici si unii mor de foame si altii sunt bolnavi. O biserica pe oras ajunge dar ce in municipiul Roman (Nu cred ca ati auzit de el) Sunt peste 10 biserici si nu-i asa de mare de asta nu ati auzit de Roman (cred).
Ti-ai editat si corectat rapunsurile! Nu este corect!
Raspunsurile lui @Zenicide au disparut si este suspendat! Iarasi nu este corect!
Din ce in ce mai frumos...
Dumninica trecuta am inchis lumea in biserica si am dat drumul la gaz, am vrut sa-i gazez, si s-a aflat
Buna,
Am parcurs raspunsurile tale din ultima perioada si am observat ca acestea sunt jignitoare. Comportamentul tau este in contradictie cu valorile pe care dorim sa le promovam pe TPU.ro :respectul reciproc si evitarea limbajului agresiv.
"Foarte tare Am mai auzit-o dar cand vad 2 crestini prosti gata sa explodeze parca e mai amuzant "
"Credeam ca esti doar un fanatic religios ratat, nu stiam ca esti si anti femei "
"E un semn ca sunteti prosti Wtf, e analfabet Dzeu? Daca vrea sa comunice de ce nu VORBESTE? "
E ciudat, din cate am vazut tu nu jigneai niciodata userii si iti prezentai argumentele in mod logic fara sa vorbesti non-sensuri, au innebunit astia care au decis sa te suspende...
anonim_4396 întreabă: