Este una din melodiile mele preferate.Este cea mai mare lucrare facuta sub soare.Creatorul sa moara pentru creatia mainilor Sale.Si cat de multi sunt acei care resping chemarea la mantuire.Pacat.
Cat a trebuit sa sufere pentru noi!
El fără păcat, a plătit pentru păcatele noastre!
Parerea mea este ca oamenii din ziua de azi sunt f "buni" si se lasa impresionati de orice. Le este mila de un caine de pe strada, de un om care nu are casa.sunt f milosi. Dar faptul ca CINEVA a lasat Slava,a lasat Paradisul si a venit pe pamantul acesta blestemat ca sa isi dea viata pentru ei,ca sa ii scape de moarte si sa ii faca Fii ai Cerului ii lasa atat de reci si indiferenti,chiar isi bat joc. Ma intreb cum ar fi daca ar muri mama, tata sau un copil de al lor si ar veni cineva sa rada, ba chiar si-ar bate joc. Oare cum s-ar simti?
Am si eu o curiozitate personala.De ce majoritatea celor care au lasat comentarii la melodia cu pricina sunt agramati?
Exemplu:pentru mine si pentru tine a mutit ingerul acesta.nevinovatul acesta...dar uni oameni nu vad sunt orbi... dnul sai binekuvinteze,,,, si p mine la fel si sa ma ajute sa fac un legamant cu el
Cat despre melodie, iti spun dupa ce merg la baie.