Tu esti constient ca nicaieri in Biblie nu zice ca Iisus s-a nascut pe 25 decembrie?
Ce tlist, parca mi-e mila de el, spune-i sa vina la mine ca il primesc, doar sa fie curat. ^.^
Desi nu cred ca s-a nascut El pe 25 decembrie mi se pare jenant si nu trist faptul ca un crestin stie sa judece alte religii, dar nici pe a lui nu stie sa si-o respecte.Jenant...
Te-as ruga sa-mi spui de unde stii ca Iisus s-a nascut pe 25 decembrie si ca nu in august sau iunie sau oricare alta data si luna /
Biserica s-a hotarat sa o puna pe 25 decembrie pentru ca inainte se sarbatorea odata cu Sf Ioan Botezatorul(Crestinii sarbatoresc pe 7 ianuarie Sf Ioan Botezatorul) pentru ca erau doua sarbatori diferite.
Repet inainte, Nasterea Domnului era sarbatorita odata cu Sf Ioan Botezatorul.(care sigur este sarbatorita acum pe 7 ianuarie)Atunci de ce preotii (si nu numai)o sarbatoreau gresit?! Chiar asa nu erau in stare sa stie data corecta?! De ce nu intelegi ca Biserica a mutat-o asa si daca e fix nu stiu cate luni de la nu stiu ce sarbatoare e o coincidenta?
Am asteptat sa ma contazici, dar ca de obicei te dai batut...
O intrebare idioata vreau sa-ti adresez si sper ca-mi vei spune parerea ta.Intrebareroful meu de religie este un idiot (asa este numita o persoana care contazice religia crestin-ortodoxa mai nou...) si nu stie adevarul sau il stie, in conditiile in care dumnealui mi-a recunoscut ca Iisus nu s-a nascut pe 25 decembrie?
(mda sunt curioasa ce vei spune aceste intrebari...)
Prostii,prostii,prostii.
Textul e stupid, iar melodia de pe fundal ma plictiseste.
Pai ce puii mei. Daca a murit acum 2000 de ani ce vrei sa-i facem?
Nu putem sarbatori cu el.
La zilele de nastere mai merge, sarbatorim cu tine fiindca esti INCA IN VIATA.
Dar daca-ti mai sarbatorim ziua de nastere si ne amintim de tine(unii cu drag) si tot nu esti multumit, scuza-ma, dar nu meriti.
Cum adica? Nu mi-o lua in nume de rau, dar de ce ai palavragit asa de mult?
Puteai spune, lejer, "vreau doar pareri pozitive". Ma scuteai si pe mine de la un comentariu obiectiv, economiseai si timp.
Eu personal nu cred ca ai dreptul sa vb in numele LUI... Asta e o insulta grava la adresa oricarui zeu.
Opinia mea