anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=FNfKcBpDL7s Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Pura fantezie, cam ca si toate celelalte teorii ale conspiratiei.

| TonyTZu a răspuns:

Da iliminatii satanisti am inteles spilu'

| Mădă0611 a răspuns:

Bine ca ala scrie "a-ti vazut?", "nu lasa-ti" si face pe inteligentul.
Ce parere sa am? o tampenie pentru tampiti. Cica Paul Walker a fost omorat de illuminati ca a aflat ceva si l-au omorat repede, dar culmea e ca astia de pe net au a aflat ce aflase nenicul cu pricina, si ei traieste, are si net (ei). laughing

| Zenicide a răspuns:

Imi place cum pune sexul in aceeasi oala cu satanismul si ocultismul, spune multe despre "autorul" clipului laughing

| Moisie a răspuns (pentru TonyTZu):

Da illumnatii sunt satanisti, iar biserica crestina care este campioana mondiala absoluta in crime, schingiuiri si alte bicisnicii, este bineinteles SFANTA!
Hahahaha!

| milan9 a răspuns (pentru TonyTZu):

Cei care au făcut acele "crime, schingiuiri si alte bicisnicii" au fost dintotdeauna dusmani ai invăţăturilor Bisericii. Libertatea lor pe cont propriu a condus la abuz de putere si la nerespectarea învăţăturilor creştine...

| costis a răspuns:

Joaca cu simboluri nu deranjeaza. A putea sa impui reguli, principii, sau chiar legi este cu totul altceva.

| milan9 a răspuns:

Poate mai e vreo cratima pusa aiurea dar e vina traducerii, probabil de catre niste elevi. Originalul nu prezinta greseli gramaticale dar preinta totusi greseli de interpretare subiectiva, autorii nefiind creştini, ci musulmani...

| HueyFreeman a răspuns:

Ca industria muzicala romaneasca este cel mult patetica, asta intr-o zi buna.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nimic constructiv

| TonyTZu a răspuns (pentru milan9):

Gata inchidem subiectu