| DorelSudoru a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=g38AGCUdjEk (Faza cu primul' baiat)
Intreb din nou blasfemie sau arta?

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu trebuie sa luam in deradere lucrurile sfinte.Este un pacat.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mie nu mi plac Deko.

| Ecea a răspuns:

Marijuana cred eu.
Numai de la ea iti vin asa inspiratii.

| Necrophagist a răspuns:

Iar faceti confuzie intre pamflet si tratat filozofic?

| Bogdanux a răspuns:

@Necrophagist

Asa fac mai toti fanaticii religiosi.

@bogdan26: exemplu

| Hombre a răspuns:

Tipi aceia nici blasfemie nu stiu sa faca iar daca e arta nici nu merita sa intrebi.

| Bogdanux a răspuns:

@Necrophagist

Sa zicem astfel:

Membrii Divertis (exemplu oarecare) fac o parodie despre Dumenezeu, Jesus sau crestinism etc. Nea' Gheorghe, om extrem de religios, ce respecta zilnic toate procedurile, statea la TV si schimba de zor canalele pana da de Divertis.In momentul cand vede ca aia fac "misto" de tot ce are legatura cu... crestinismul & stuff, incepe sa-si zica in gand, daca nu sa le comunice intr-o zi prietenilor lui: "O vai, e un pacat sa-l iei in batjocura pe Dumnezeu sau Jesus bla bla.Asa pacat au facut aia de la Divertis." Iar asta se transmite mai departe, de la om la om.

Cel putin, cam asa sunt oamenii religiosi pe care eu ii cunosc.Si nu cred ca e colosala diferenta intre cei din orasul meu sau al tau, de asta cam generalizez.

Bogdan: bine deci daca exista fanatici trebuie sa existe si atei constipati care sa actioneze in acelasi fel doar ca avand scopuri mai putin nobile.

| Bogdanux a răspuns:

@Necrophagist

Asa e, dar mai mult tine de la om la om, fie ateu inrait sau fanatic crestin, si de directiile de unde sunt influentati.Dar uneori ma simt ofticat, ca fanaticii crestini nu pot face si ei un echilibru intre credinta si logica si prefera sa o tina pe a lor, considerand ca e cel mai bine.

@bogdan26: laughingce pot sa spun,sper sa gasesti un crestin mai normal,deocamdata banuiesc,perspectiva acestei religii ti-e acoperita de babele nebune de duminica, de oamenii cu tendinte usor senile de exagerare inca inconstienti de exagerare ca pacat, sau de prostanacii la costum care citesc articole de pe tanarortodox.ro si se lauda ca-s virgini.

| Bogdanux a răspuns:

@Necrophagist

Haha, nici chiar asa.O categorie pe masura asteia mai sunt pseudocrestinii (de la adolescenti la batrani), cei ce ii critica pe aia care nu fac parte din turma, dar abia mai tarziu observi ca fac mai multe "pacate" ca cei criticati.

@bogdan26: probabil exista chestii prea inalte astfel incat abinegatia majoritatii sa includa si propria inteligenta.Omul a uitat ce e autentic asociind adevarul cu simplitatea pe care nu o intelege.Si totusi nimic nu ii impiedica pe unii sa vada autenticitatea care este dincolo de biserica, uneori biblie si de oameni.

Abinegatia*,ce se intampla cu editul?