anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=H4zajhg4bm8 am fost la acest preot in reviga acum 2 saptamani, am avut niste probleme si am vrut sa cer sfaturi deoarece simteam ca nu am cu cine sa vorbesc, cand am ajuns m-am dus in pantaloni si m-am schimbat in fusta in spatele bisericei, cand am intrat in biserica el mi-a zis de fata cu toata lumea: Am vazut intrand pe poarta un barbat, dar el a intrat in biserica femeie, cand eu am pasit in biserica usa era inchisa, cum m-a vazut? in spatele bisericei nu erau geamuri. Apoi la sf slujbei m-am dus sa vb cu el despre problemele mele, imi raspundea la intrebari fara ca eu sa i le pun, parca stia ce vreau sa intreb, mi-a spus lucruri despre mine pe care doar eu le stiam, mi-a zis ca o sa am o mare cumpana cu o masina aurie si sa am mare grija. (ieri sotul meu a intrat cu masina intr-un gard de beton, masina noastra este aurie), mi-a spus ca matusa mea este foarte grav bolnava, ca are cancer la san si i s-a extins la cap, sa o operam de urgenta, joi am aflat ca asa este. ( mi-a spus asta doar uitandu-se la poza ei). I-am spus ca am dureri groaznice de cap si doctorii nu imi gasesc nimic, mi-a zis sa merg acasa si sa desfact toate pernele cu fulgi pe care le am, mi-a zis ca o sa gasesc ceva in ele si sa le pun intr-o punga sa le ard la o rascruce de drumuri, asta am facut, am ajuns acasa, am desfacut pernele si am gasit masele, figurine de oameni si flori din fulgi si o mana de papusa" Cum va explicati ca a stiut toate astea? Maine urmeaza sa merg din nou la el.

1 răspuns:
| dudumihai a răspuns:

Este ceea ce in limbajul de specialitate se numeste ESP.Preotul respectiv are o relatie foarte buna cu Divinitatea si detine un mare har.Fie ca vrea fie ca nu vrea Divinitatea sau o forta de-a Ei il ajuta.Mai sunt preoti de genu dar sunt pe cale de disparitie.