anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=i95G5kvMZgo
=))
"Consumul excesiv de creştinism dăunează grav sănătăţii mintale".
Asa sa fie oare?

Răspuns Câştigător
| ionalpatrulea a răspuns:

Pai ajungi sa crezi ca pc e lucrul necuratului sa negi stiinta sa traiesti ca acum mii de ani... ce e prea mult, e prea mult

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Crestinismul te face un om adevarat.,,Când urmez învăţăturile Tale, mă bucur de parc-aş avea toate comorile.,,Cuvantul te face mai intelept decat inteleptii,,. Dumnezeu cand ne-a lasat Legile si Poruncile,a dorit ca noi sa traim in armonie unii cu altii, sa fim fericiti si sa ne asemanam cu Domnul Isus.El este modelul nostru de viata pe care trebuie sa il urmam.El a facut bine tuturor, indiferent de confesiune.

| Esperança a răspuns:

Consumul excesiv de internet fara intelepciune dauneaza grav sanatatii si la propriu si la figurat!

| Raniia a răspuns:

Consumul excesiv de necunoastere dăunează grav sănătatii mentale.

| sandra2012 a răspuns:

Poate. Fiecare cu parerea lui. Dar consumul excesiv de rautate nu dauneaza linistii sufletesti?

| Necrophagist a răspuns:

Bai e o limita si aici doar ca tipu ala traieste, asta-i meseria lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.asa scrie in biblie; ca cei care cred vor fi considerati nebuni, si rai, in spiritul lumii acesteia.sa nu te mire ca stim. stim si cine sunt nebunii, vedem faptele si acuzele lor si mai ales asteptam sa vedem manifestarea adevaratului lor caractrer, atunci cand va fi sa se implineasca scripturile.pentru cei care cred va fi foarte greu.dar rabdarea e o virtute.iar incunnunarea ei va merita.nu asta trebuie sa fie grija ateilor.ci cum sa faca, mult mai rau decat niste jigniri ca cestea.de pilda sa omoare crestini asa cum nemtii omorau evrei, pentru divertisment.si nu toti.ci acei mai tineri inrolati in hitler jugend.si inflacarati de superioritatea rasei, si taria precum a otelului krupp.erau in stare, sa-si omoare parintii fara sa clipeasca daca prin asta puteau obtine pumnalul de apartenenta la organizatie.ia uita-te pe TPU; ce varste au ateii?