Noroc ca am memoria extrem de buna incat sa-mia duc aminte ca acele "fraze" spuse de cel din videoclip nici macar nu-i apartin, ci sunt fie dupa wikipedia, fie dupa alte siteuri. Pateeeeetic rau de tot.
Critica: mie mi se pare o dovada de grandomanie, un incult de promoveaza imoralitatea prin asa-zisele filmulete :"Satana Cartoons".
Trist este ca majoritatea crestinilor au inceput sa parafrazeze de la dansul anumite apelative si chiar JIGNIRI.
" Nimeni nu poate sluji la 2 stapani"
Ce imoralitate frate? El a spus ca s-a documentat deci acele informatii ar fi normal sa fie de pe anumite site-uri informationale. El doar a prezentat conceptul publicului larg si a atras atentia asupra acestui subiect.
Deci sa inteleg ca-i dati dreptate acelei persoane? Deci consideri ca filmulete acelea pline de scarbe "satana cartoons" prezinta o mica urma de moralitate? Deci, sa inteleg ca se merita sa-i jignesti pe altii fara motiv, si inca jigniri chiar foarte grave ce au impacte negative sai n-au trecut abia nici amcar 2 luni si deja incep sa circule termeni ce provoaca rani. Trist.
Am aflat de satana cartoons dupa ce ai pomenit de ele. Navigam pur-si-simplu si am dat de video-ul asta si mi s-a parut interesant. N-are legatura cu satana cartoons.
Dar el este "creatorul"
Si ce? E o tara libera.
Draguta? este tanar are cancer si pareri strict legate de religie, satanism si altele discutate pe aci.io zic sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa traiasca o mie de ani.cat despre cele spuse de dansul sa-l asculte cine vrea si cine poate, o prelegere de genul asta poate tine orice OM care vrea si are intentia sa formeze un curent de opinie. important e samanatorul dar si unde cade samanta.el are de samanat.la noi samanatorul s-a nascut mai inainte de toti vecii.secerisul se va vedea.Pe al lui daca are cancer si nu se intampla o minune nu-l va vedea si nici nu stie cat de mare va fi.fiindca va face saltul cel mare si stii cum e; fiecare pasare pe limba ei piere.nu-l acuz dar nici aprob.el are cancer.eu nu.conform credintei mele, el va merge la Domnul.si eu.si voi.dar nici nu ne nastem toti odata, nici nu murim toti odata.asta e clar.si chiar se intampla.
Faza cu cancerul era o gluma. Se vede ca nu stii mare chestie despre cancer(cand ai cancer iti cade parul din cauza tratamentului).
El a spus ca n-a facut acest video pentru a schimba parerea cuiva ci doar pentru a lamuri audienta cu privire la subiectul ales.
Eror? daca el glumeste cu chestii atat de serioase, afla ca eu nu.si nu am nici o incredere in oamenii care umbla cu imbroboditul.ma bucur ca nu are cancer.iar parul cade doar daca faci tratament.chimioterapie.am cunostinte care au murit de cancer, si una care a facut tratament si a scapat de cancer, iar parul i-a crescut la loc.
Mai sunt si oameni care nu pot fi seriosi...
Eror found? ai rade la o spazuratoare, cand vezi un om cu funia de gat, infiderent ce vina are, si sai strigi razand in hohote? ba ce fata de c.r ai? o sa-ti spun si bancu poate vreodata.e haios. oricum nu e bine sa vorbesti despre funie in casa spanzuratului.iar cacncerul inca e mortasl in cele mai multe cazuri.
Asta inseamna sa fi satanist MODERN. Insa se conformeaza in mare si satanismului traditional.
Ca sa fii satanist in primul rand trebuie sa respecti legile satanice.Si in legatura cu enuntul tau, da, cam tot ce a spus la partea cu satanismul e adevarat