| Exilee a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=ODjSuXEdoPQ Sper sa va placa :D. Poate unii dintre voi il stiti.

Puterea lui Dumnezeu se desavarseste in creatie. Ai observat aceasta putere? Cum?

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru cel credincios, este suficient sa priveasca la creatia lui Dumnezeu si sa exclame: Mare este Dumnezeu!,, Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si pntinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui. Ucenicii au ramas incremeniti de uimire. "Cine e Acesta – se intrebau ei – de-L asculta pana si vanturile si marea?" Natura dovedeste ca Dumnezeu exista.

NOname
| NOname a răspuns:

Da, am observat.
http://youtu.be/s6AdEDm2mLQ

| RAY a răspuns:

Da vad cand vad cati copii mor din cauza maleriei create de el, sau cati oamenii mor din cauza bolilor

| Exilee explică (pentru RAY):

Hop-hop-hop! Pentru asta exista medici.

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Dar de ce da dumnezeu boli? asta nu-i o scuza ca sunt medici

| codrut a răspuns (pentru RAY):

Pentru ca acuma mii de ani doi dezbracati au mancat un fruct.

| RAY a răspuns (pentru codrut):

Da sigur ca da

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Nu Dumnezeu le da.Ele se creaza singure din microbi. Dumnezeu creaza lucruri si ele creaza (nu stiu cu sa explic).
De exemplubig grinumnezeu ne creaza pe noi si noi am creat alti oameni.Cam asa merg lucrurile.

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Microbi nu dumnezeu le creaza?

| Miauti a răspuns (pentru Kalla):

Vrei sa spui ca accepti ideea ca dumnezeu a creat 10038 de zeii care la randul a creat fiinte superioare, care la randul lor a crea extraterestri, care la randul lor a creat din maimuta pe om... care la randul nostru cream roboti.

| Buresbista123 a răspuns:

Nu nu am observat ca sa ajungi sa crezi in superstitii e grav, mai ales la o varsta adulta

Răspuns utilizator avertizat