Serios si cum e cu preotii corupti din conducerea BOR care nu au fost trasi la raspundere dupa revolutie. Dar cand nene Nicolae (care a murit acu cateva zile) nu a permis cetatenilor sa se refugieze in biserica in timpul revolutiei?
Sa recunoastem ca religia nu e nici mai mult, nici mai putin decat o "afacere", desi acest mi se pare ambiguu atat timp cat religia nu nici o profit concret, toti bani biserici vin de la oamenii, deoarece BOR ca si organizatie religioasa ar trebui sa fie non-profit.
Despre ce refugiere vorbesti? Preiei si tu o stire falsa transmisa ca dezinformare de cine stie ce persoane cu intentii obscure? Poate nu stiu eu prea bine, dar a avut cumva loc revolutia in timpul slujbei de duminica pentru a afirma ca ar fi fost cu certitudine un preot prezent in incinta? Una ar fi fost daca s-ar fi inchis portile in fata celor care alergau (lucru ce NU s-a intamplat) si alta e sa se fi inchis incinta cu cateva ceasuri inainte de incidente...
Iarasi cu totul altfel stau lucrurile daca stim faptul ca era o practica obisnuita a regimului inchiderea completa a bisericilor in restul saptamanii (in afara zilelor de sarbatoare)...
De curiozitate esti autorul site-ului secretele lui Lonvedal?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: