Ufff a trebuit să opresc Satan Is My Master să ascult chestia aia, dezamăgire...
@ ZuZu
Uite ca eu nu am fost miscat deloc de versuri.Cat despre videoclip si muzica, sunt frumoase.Asta ti-o spun ca sa nu mai generalizezi aiurea.
Asa si? Ahh hai sa plangem normal ca la crestini lea placut...prea banal...
"un sensibil intr-o lume de rechini e inutil, inceteaza sa mai fi copil"-cheloo
Da chiar e frumos sunt sigura ca a ajuns la inima oricui chiar is la cei care nu cred in Dumnezeu si sa stii ca unele "versuri" le-am citit si eu (in realitate).
Dacă ai citit biblia poate aveai altă părere.
Biblia e plină de mesaje care transmit bunătate, bla, bla, bla.
Dar m-am enervat când am citit că într-un fel dumnezeu accepta ideea vânzării oamenilor. Adică cei bogați cumpărau oameni care le aparțineau întru totul.
Și ce învățatură e asta : Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. (Vechiul testament)
Iar în noul testament Isus ne îndeamnă să iertam și dacă suntem loviți să întoarcem și celalalt obraz.
Cum vine asta?
Se spune că biblia e scrisă de dumnezeu (la figurat) dar cum de sunt 2 părți atât de diferite.
E plina fratilor România asta de satanisti, atei, emo din ăstia si restul care mai sunteți ca in fiecare zi apar noi culte din astea. Aici la intrebarea asta doar 1/4 zici ca au Dumnezeu in ei. Eu nu imi dau seama ce cauta unii din voi la categoria Religie. Cum poti sa fii dezamagit dupa ce vezi asa un videoclip. Domnul sa va aibe in paza!
Intr-o zi Eu voi șterge orice lacrima din ochii tăi - fraza asta mi-a placut enorm. Foarte adinc intra mesajul asta in noi. Sunt sigur ca daca il vor vedea mai multe persoane si il vor asculta atent va misca ceva in sufletul fiecaruia.
Nu stiu care sunt cele 40 de persoane care au dat dislike la video.
TraficantaDePufuletzi întreabă:
Adrian întreabă: