Pentru ca ma uitam, mi s-a părut ca s-ar potrivi;)) "Lucky we didn't say anything about the dirty knife";))
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ll9xIPtelUY&NR=1
Iar cu amenitarile cu iadul? bine 3 miliarde de persoane vor arde vesnic in iad iar voi crestini veti ajunge in rai banuiesc ca acum catolicul de Adolf Hitler il privste pe dumnezeu si i aminteste ca ea ars 6 miliiane de evrei, aia 6 milioane sunt in iad in timp ce el e in rai foarte drept e zeul tau
Cred ca ai inteles total gresit de data asta.Nu e vorba de nici o amenintare ci de compasiune, si cat suntem si noi de vinovati daca nu incercam sa ajutam.Plus ca daca esti crestin doar cu numele e fix 0 barat.Nimeni nu va ajunge in Rai doar pentru ca sa numit crestin
Cred ca un raspuns potrivit ar fi ca iubirea fata de Dumnezeu si fata de tot ce a creat este religia adevarata. Eu sunt ortodoxa si pot spune ca multi ortodocsi sunt doar cu numele, fac mul rau, nu enumar acum tot.Ei acesti oameni sunt crestini doar cu numele. Sper ca ai inteles ceea ce voiam eu sa evidentiez
Nu. Numarul celor care vor ajunge in iad este superior celor care vor ajunge
in rai. fara sentimente. Exista evident persoane care vor ajunge in iad, ca mine. De ce atata compasiune pentru acestea? Unii oameni trebuie sa ajunga in iad asa cum unii oameni trebuie sa ajunga in rai. Nu iti salva prietenul, el este doar unul dintre multi care vor ajunge in iad.
Dumnezeu ne-a lasat sa alegem rai sau iad, iar evident unii au ales iadul. Exista si aceasta alegere, exista oameni care traiesc pentru a ajunge in iad, pentru a trai in suferinta vesinca. Asta este fericirea lor, care cu siguranta nu coincide cu a voastra. O alegere pe care un crestin ipocrit nu o va respecta niciodata. Lasati-va prietenii sa arda in iad, poate aveti mai multe sanse la rai. Viata de aici e scurta in schimb acolo este pentru o eternitate. Folositi toate mijloacele pentru a ajunge in rai.
Nu e vorba de ignorarea stiintei, e vorba de prostia omului care incearca din rasputeri sa-i convinga pe altii ca el are dreptate(fara sa fie sigur de acest lucru)
nu ma deranjaza cu nimic ca mi-ai dat ignor, oricum blogul tau e slabut (macar la titluri daca te straduiai sa respecti normele lb romane), eu doar ti-am spus fiindca i-ai facut multa reclama
cat despre dovezi, daca vrei cu adevarat dovezi cauta pe google, citeste carti din vietile sfintilor..ai avea de unde afla daca te-ar interesa
numai bine iti doresc
anonim_4396 întreabă:
onfire93 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: