| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=zDHJ4ztnldQ&feature=chann el_video_title

sau bidonul de lapte chiar poate face minuni daca crezi cu adevarat.
http://www.youtube.com/user/GIIVideo#p/u/7/jk6ILZAaAMI

Stiu ca adevarul doare dar incercati sa nu mai reportati :D

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
37 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Ne dai niste documentare incredibile. Am avut rabdare sa le urmaresc si nu am regretat. Cu multumiri.

| 220V a răspuns (pentru ramona30):

Tu nu credeai in d-zeu?

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru 220V):

Toti am fost crescuti sub o religie. deci...
Toti credem chiar daca e si 1% ca ar putea exista o entitate, dar o parte din noi incearca sa nu o exteriorizam.

Eu nu ma spovedesc niciodata, nu tin post, nu ma inchin in fata niciunei biserici, asta nu inseamna ca sunt satanista fac fac lucruri iesite din comun.
Pot zice ca cred in Dumnezeul meu asa cum stiu eu si atat care nu are nicio legatura cu dumnezeul prezentat de religie... Nu cred in bazaconii cu rai si iad,

| 220V a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Da tu cati ani ai ´printeso´?

| ramona30 a răspuns (pentru 220V):

Ma confunzi, am fost pentru logica si ratiune de cand m-am maturizat.ri logica si ratiunea exclud basmele religioase.

| 220V a răspuns (pentru ramona30):

Atunci scuze

| 220V a răspuns:

Nu or sa accepte niciodata adevarul unii, apropo eu te scot la o cina romantica, fie soare fie luna

| 220V a răspuns (pentru SOLDIER):

De dragul printesei, eu o sa folosesc asta:http://www.youtube.com/watch?v=d8hlj4EbdsE

Dragut, dar te-ai gandit ca nici unul nu ne vom alege cu mana printesei? si ea o sa moara o data cu noi...

Unde o sa fugi, am auzit ca pe soare ii cald si binelaughing

Daca tu nu lupti eu voi folosi tsar-ul si ea va ramane a MEA

Ea ii, dar nu ne vrea pe nici unullaughing

Eu sunt mic nu stiu nimic..., apropo hai sa facem intr-un fel sa-i scoatem pe Ema si pe Urzi23 su cum il cheama, sa-i nu mai viziteze site-ul asta niciodata

Ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia e altceva de cea ce crede omul asta va garantez omul obisnuit are un amic imaginar si niste reguli de urmat daca is multi ce habar nu au de biblie / pana la urma religia e invidiuala parerea mea nu turma cum vor uni / sunt atatea versete in biblie care spun ca nu avem nevoie de cladiri reci / religia e o inventie periculoasa / ramai cu bine fata cu piscoturile