Super,deci mai putin si crestini vor zbura spre cer iar noi pacatosi vom ramane pe pamant nu?
Dar de unde știu ei că "profetul" se numește "profet" pentru "profețiile" sale?
Chestia cu "sfârșitul lumii" mi se pare mai irelevantă decât existența unui "creator", deci nimic nu mă mai uimește.
Păcat că sunt pe această minunată planetă destule specimene care cred și care (cred eu) deja au început să toarne beton (nu înainte să cheme popa să-l sfințească) pentru buncărul de sub casă, (făcând referință la fanaticii religioși) așteptând ca după să vie Domnul lor Iisus Hristos să separe "bunii" de răi și să aleagă vii și pretinșii morți înviați.
"Prostie este, însă doar prost să fii s-o și crezi"
Sunteti derutati pentru ca cititi ceea ce scriu slugile celui mai mare mincinos, si anume satana. Voi vreti ca slujitorii lui satana sa va spuna viitorul?, vreti ca satana sa va invete Evanghelia si sa va spuna cum e mai bine de trait. Daca stiti ca va minte, va fura, este nemilos, isi bate joc de tot ce exista inclusiv de voi, de ce ascultati de sfaturile lui? Ascultati-le din partea mea daca astea vi se par relevante si demne de o minte ascutita.
E dreptul tau sa crezi ce simti tu ca e adevarat
Exact - numai ca tu ii spui "natura " si eu Dumnezeu.
Deci te crezi profet, nu? Nu te crezi si Isus Hristos?
Ai ajuns la limita! de aici incolo creierul tau o ia razna. Ia o pauza
Intrebarile sunt firesti in momentul in care sustii ca esti singurul om care are Adevaratul Mesaj al Bibliei™, pe care nicio biserica crestina nu-l are si nu-l poate avea.
Pai spune asa! Nu eu am adevaratul mesaj al bibliei, el exista scris intr-o carte care se numeste Biblie, iar bisericile au ignorat acest adevar si au interpretat eronat Biblia si a facut din aceasta interpretare o dogma pe care o invata tot enoriasul. De aceea nu cunosc ei adevarul, pentru ca nu invata Biblia ci dogma. Ce e asa greu de priceput?
Si tu ai tot niste dogme, dar esti prea prost sa-ti dai seama ca le ai.
Lizu. întreabă: