Dumnezeu ne cere sa traim NORMAL (asa scrie in Evanghelie )- popa ne cere sa ne taram in coate si genunchi prin jurul bisericii. Cred ca fiecare ar trebui sa asculte mai mult de Dumnezeu decat de popa, pentru ca sa vada ADEVARUL care este mult, mult mai moral decat ceea ce stie lumea
Exact e ca părintele ăla care îsi abuză copilul si îl întreabă: "Apăi ce vrei să fac, să nu te mai bat?"
Dumnezeu nu vrea sa ne salveze de iad, ca daca ar fi vrut ar fi facut-o de mult. Dumnezeu ne-a spus cum sa traim, iar nerespectarea celor spuse duce la durere, Si cel care a creat autoturismul, a facut un regulament de circulatie iar nerespectarea lui tot la durere duce. Asa cum soferii aleg sa respecte sau nu regulamentul de circulatie asa si oamenii AU LIBERTATEA SA ALEAGA cum sa traiasca. Treaba cu mania lui Dumnezeu care se revarsa asupra saracilor oameni este o manipulare a slujitorilor lui satana, care nu stiu ca este scris faptul ca pentru cei de sub lege judecata va fi dreapta, iar crestinii nici maca nu vor mai fi judecati. NU EU SPUN ASTA - ASA ESTE SCRIS!
Dreapta fata de ce Mircea?
In fond, nici tatal meu biologic n-ar fi in stare sa-si bage fiul in foc etern, dar Dumnezeu care ne iubeste de un infinit de ori mai mult decat un om o face?
CUM E CU PUTINTA O IUBIRE INFINITA?
Daca eu sunt crestin, sunt om bun etc, si azi vad o femeie sexy si preacurvesc cu ea in gand apoi ma calca o masina voi intra in iad etern, no?
Ba ne iubeste! probabil ai o intelegere diferita a ceea ce se numeste a iubi. Sunt multi parinti care spun ca isi iubesc copiii si ii feresc de munca, le da tot ce-si doresc, ii feresc de contactele dure cu societatea, si altele asemenea. Evident ca prim asta isi distrug proprii copii, dar asta nu inseamna ca nu-i iubesc.
Exista imparatia lui Dumezeu (raiul) si "in afara imparatiei" despre care nu se stie nimic. Evident ca unii o sa spuna ca este un loc de genul "acolo este scrasnirea dintilor", dar nu stie nimeni ce inseamna asta, deoarece durere fizica nu va fi pentru ca nu ai corp fizic. Era un verset in care spunea ca "decat sa arzi pe dinauntru, mai bine este sa te casatoresti" (citat aprox.). Evidenta ca daca nu te casatoresti nu arde nimic in corpul tau nici cu flacara si nici altfel. Acolo spunea ca suferi sufleteste, asa cum sufera un indragostit care iubeste ceva la care stie ca nu va ajunge. Asa cred eu ca e cu cei din iad, vor sta intr-un loc naspa si sevor uita ce bine o duc cei din rai, si asta vesnic! Normal ca o sa fie o mare parere de rau ca pentru o perioada extrem de scurta (max. 100 de ani) a ratat un loc frumos. Cine nu ar fi extrem de suparat? acolo nu este vorba de cateva miliarde de ani, deoarece acestia ar trece ei cumva ESTE VORBA DE VESNICIE!
Dumnezeu ne cere sa traim NORMAL (asa scrie in Evanghelie )- popa ne cere sa ne taram in coate si genunchi prin jurul bisericii. Cred ca fiecare ar trebui sa asculte mai mult de Dumnezeu decat de popa, pentru ca sa vada ADEVARUL care este mult, mult mai moral decat ceea ce stie lumea
De cine? De propria manie?
Nu.
De actiunile noastre. Cauza si efect. Este explicat destul de clar ce se intampla daca alegem sa urmam lui Dumnezeu, cat si daca nu. Alegerea este a noastra.
"De actiunile noastre. Cauza si efect. Este explicat destul de clar ce se intampla daca alegem sa urmam lui Dumnezeu, cat si daca nu. Alegerea este a noastra."
Da, intram in iad daca nu Il ascultam pentru ca sunt regulile lui si asa ii place si daca-l ascultam ne lasa sa in rai, corect?
Superior întreabă:
Bossa100000 întreabă: