anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=5_-US8e61-E
Vedeti cat este de selectiv Dumnezeu? Omul accidentat este fost mecanic de tren. Daca era un sofer auto sigur murea.

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa vezi si sa nu crezi ca dumnezeu se ocupa cu selectia mecanicilor de tren. Cred ca iti doresti aceeasi meserie daca nu esti tu cel din video.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am deja alta meserie.
Trenurile e doar o pasiune diabolica.

Freud zice ca sunt o pasiune sexual-infantila:D
http://www.bartleby.com/278/2.html

Freud avea parte si de multa critica. laughing

Eu zic sa treci la avioane.

Oh, vai. Tu imi amintesti de melodia asta:
https://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg

Sa dai volumul la maxim cand esti in tren sau sub el. Nu de alta, dar sa o ascult si eu.

Ce? Nu-ti place?! Esti o naspeta.

Ai nevoie de o parasuta sa-ti revi, ramai cu melodia aia.

Cu 2*i "revii". Nici sa imi arunci niste replici sarcastice nu esti in stare.

Si tu te crezi la scoala aici?

Da. Ma cred unde vrea...stai ca n-am. Ma cred unde vor...stai ca n-am nici ufff
Ma cred unde vreau eu, da!? tongue

Bine trenuletule.

Yes, like a bullet train!

https://www.youtube.com/watch?v=WWAicmtVF2U

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

thinking Nu te inteleg, de ce pui astfel de intrebari despre selectivitatea sau preferintele lui Dumnezeu? Lamureste'ma!

Răspuns utilizator avertizat
| justadream94 a răspuns:

Da ma..sigur asta era
o selectie
Asta face toata ziua

| celdesuspendat a răspuns:

Daca lui dumnezeu nu-i plac soferii, ai de grija sa nu iei carnetu'winking

| anonim_4396 explică (pentru celdesuspendat):

Nu l-am luat. Nici n-am dat macar. Oricat ma preseaza toti cei din jur ca nu-s in randul lumii. Trenuri!

| Shindan a răspuns:

Gagiule? moartea o ai in tine de cand te nasti si o duci pana se termina viata.moartea este ultima treapta a fiintarii. daca mori de batranete.in rest accidentele, imbolnavirile si alte napaste tin de oameni, intamplari, si noroc. Dumnezeu ne facu vesnici.Noi prin pacat am devenit muritori. Iisus a restabilit conditia omului de nemuritor, dar prin ascultare, credinta, fapte demne de vesnicie si celelalte.Sa stii ca moartea e cea mai cinstita si dreapta chestie de pe pamant.nu tine seama de treapta sociala, de bani, averi, influenta, etc.ai primit foaia de drm? pa si pu la gara.

| anonim_4396 explică (pentru Shindan):

Ai dreptate. Sunt un gagiu. ^_^
In rest moartea nu e dreapta cu nimeni. Sorry. Ca dovadă mecanicul care a supraviețuit desi putea sa ii fie fatal. Iar alții mor doar înecați cu mâncare.

| Shindan a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi raspunsul la cealalta intrebare, si nu te mai famanta atata fiindca uite ce a patit tatal lui bula; mergea el pe drum suparat fiindca nu gasea cine sai boteze copilul.se intalneste cu dreptate; discuta ei si zice dreptatea; hai ca ti-l botez eu.Nuuuu.fiindca nu esti dreapta cu toti.Mai tarziu se intalneste cu cinstea.Hai ca ti-l botez eu pe bula.Nuuu.nu esti cinstita cu toti.mai apoi se intalneste cu moartea, si zice; uite tu esti la fel cu toata lumea deci te aleg ca nasa.Il boteaza pe bula. Dupa vreo 5 ani, il ia moartea la plimbare pe tatal lui bula.Si il duce pe cumatrul ei intr-o vale plina cu lumanari arzande, unele mai mari, altele mai mici, unele foarte mici.Cumatra moarte, dar ce e aici? Aici sant zilele oamenilor.Si a cui e aia mare de acolo? eiii cumetre aia e a lu finu bula. ohooo da ce multe zile are.dar aia miiiica, miiica? apoi aia e a ta cumetre.Vaaai de miiine atat mi-a mai ramas? Ddda cumetre, am venit sa te iau.dar cumatra, nu poti sa mai iei de la bula sa pui la mine? Nu pot ma cumetre, nu m-ai ales tu cea mai dreapta de pe fata pamantului? gata hai, asta e.

| 13 a răspuns (pentru Shindan):

My bullshit detector is going wild. ^_^