| aLeXxX08 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=McqoFdTFWj4

Dumnezeu si,, planul" lui.Pareri?:)
Uitati-va pana la final.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cel mai ciudat e ca mereu acesti sfinti evita planul lui dumnezeu,fac tot posiblul sa mai traiasca o zi,pai daca eu ti-as spune ca dupa ce mori vei avea totul ai mai face totul sa ma eviti? de aici si dovada ca nici nu cred in viata de apoi, cel mai tare a fost ppa care saracul a avut fara numar de operati doar sa nu ajunga in imparatia domnului, dumnezeu da, dumnezeu ia, dar intre timp mai mergem si la doctori
apropo cat de sadic zeu sa omori un copil nou nascut pentru un plan, daca el stie tot inseama ca el a planificat totul deci liberul arbistru nu poate exista, a da liber arbistru inseamna a nu putea sti ce vei face, pai el stie totul deci nu exista asa ceva, crestini in proportie de 99% sunt crestini cu numele multi nici nu au habar ce e biblia, eu inca n-am cunoscut crestini in viata mea si doar cu numele

| aLeXxX08 explică (pentru RAY):

Asa e.Pe mine ma amuza cum atat de multi crestini cred in destin si in acelasi timp si in judecata de apoi.,, Uite o familie de tineri are primul lor nou nascut, ce fericiti par :cancer!''

| RAY a răspuns (pentru aLeXxX08):

Dar dumnezeu a vrut asta pentru ca adam si eva au mancat un mar, pentru pacatele tale vor plati 7 neamuri

| WaterDrop a răspuns:

Amuzanta si cam atat.Normal ca nu are nici un strop de adevar in ea sau sa bata vreun apropo.Pur si simplu amuzanta laughing

| RAY a răspuns (pentru WaterDrop):

Ce a amuzant acolo?

| TrăieşteClipa a răspuns:

Unii fizicieni afirma ca prezentul trecutul si viitorul pot exista simultan.
Daca poti sa intelegi asta, deja esti pe drumul bun.
Biblia este doar o carte de legende culese de evrei de pe unde au umblat.
Unele sunt chiar interesante.

| VelaJohnny a răspuns:

Nu e adevarat. E o prostie traditia conform careia, la fiecare dezastru, tragedie, sau orice lucru care implica suferinta, sa se spuna "Asa a vrut Dumnezeu", de parca Dumnezeu calca pedala de acceleratie cand trece masina pe zebra, ca oamenii locuiesc prea aproape de vreun rau, astfel ca le inunda casele, ca tot oamenii distrug planeta umpland-o de poluare, iar urmarile se rasfrang asupra locuitorilor...mdap, usor e sa ne scuzam si sa aruncam vina pe altcineva, sau sa gasim o explicatie simpla pentru tot ce se intampla. Logica unde e? Crestinii adevarati nu ar crede in destin, in faptul ca Dumnezeu le-a hotarat fiecare actiune din viata lor si ca sufera consecintele "planului sau".

| 6684464 a răspuns:

Si chiar sunt unii..."limitati"...care cred(sau spun) ca Dumnezeu face sa se intample toate nenorocirile.hee hee