Da, ca am sa-i schimb numele. (wtf! ce intrebare..., mda, n-a scapat TPU - de asa ceva . )
Faptul ca te simti asa, arata ca esti o persoana care vrei sa ii fi placuta lui Dumnezeu. Spune-i in rugaciune sentimentele tale si cere-i ajutorul pentru a putea reusi.Foloseste-i numele, de Iehova si vei vedea ca te asculta daca e o rugaciune in armonie cu vointa sa.
Este important a nu se confunda iniţialele YHWH întâlnite în Vechiul Testament (pe lângă alte 5000 de expresii referitoare la Dumnezeu) cu pronunţia greşită "Iehova".
Această pronunţie ("Iehova") este o variantă falsă de pronunţie în limba engleză (de vocalizare), inventată la voia întâmplării prin îmbinarea abuzivă dintre consoanele unui nume (Y-H-W-H, a căror pronunţie autentică a fost definitiv pierdută şi vocalele altui nume (Adonai). O compoziţie deci, cel puţin ciudata...
Da de fiecare data la spovedanie zic ca nu mai fac pacatele si tot cu ele ma duc si la urmatoarea spovedanie din pacate
DESIGUR, NE CONFRUNTAM CU SLABICIUNI TOTI, SUNTEM IMPERFECTI, dar Dumnezeu cunoaste starea noastra imperfecta, insa atunci cand ajungi la cunostinta lui Dumnezeu EL te invata ceea ce-ti este de folos si, iti arata drumul pe care trebuie sa mergi. Daca ai BIBLIA poti sa citesti in ISAIA48:17-20.Dar daca nu ai ajuns la cunostinta despre Dumnezeu si scopul sau, iata ce este scris in ISAIA 1:18-20. Poate BIBLIA iti da un raspuns satisfacator. Succes.
Am patit si eu :S, cauta o rugaciune de iertare si incearca sa te tii de cuvant, daca nu acum la urmatoarea ocazie dar aunci fara sa mai stai pe ganduri
Imi pare rau ca te dezamagesc dar Dumnescadura la care te-ai rugat si inca te rogi, nu exista...
Asa se intampla de obicei si este din cauza ca nu avem suficienta credinta si tarie. De fiecare data cand promitem ceva vine "michiduta " si ne abate de la promisiune chiar daca ne aducem aminte de promisiune in momentul incalcari nu ne pasa dar dupa ne simtim prost. Sfat cand te rogi si poti aprinde cate o lumanare in timpul rugaciuni.
Eu i-am promis ca atunic cand voi fi mare voi deveni profesoara de religie si voi ajuta lumea aratandu-le dreapta credinta tuturora.