| AvalohAlyn a întrebat:

Și cum poti sa Îl cunoști și să Îl găsești pe Dumnezeu? Voi L-ați găsit? Eu inca Îl caut.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| halogen001 a răspuns:

Zeul e un personaj imaginar de poveste si poate fi întâlnit doar în poveste.

| Werrich a răspuns:

Era la crâșmă mai devreme, a dat de baut ca s-a botezat.

| slayer09 a răspuns:

Pe Dumnezeu il gasesti daca te vei lepada de tine insuti, adica sa nu te mai crezi cineva in lumea asta, ci sa vezi maretia lumii acesteia: a pomilor, a stelelor, a soarelui, sa asculti adierea vantului, sa auzi ciripitul pasarelelor, sa revii la viata aceea simpla si placuta, sa renunti la stres, orgoliu, manie, invidie, ura, sa ierti pe toata lumea si sa fii impacat cu ceea ce ai, atunci Il vei gasi pe Dumnezeu si vei afla cum este El si te vei lumina si vei sti ce este viata asta si ceea ce ai de facut. Pana atunci, ai multe lupte de dus dar, cu rugaciune si cu vointa spre El, o sa Il cunosti mai repede, o sa ti se arate, dar pentru putin timp si o sa vezi cum e El, cauta, roaga-te la El, fii sincer cu El, nu ascunde nimic de El si nu te sfii, fii tu asa pacatos cum esti, dar cu gandul smerit si sincer si spune-I in rugaciuni ca vrei sa Il cunosti, si iti garantez eu ca daca vei fi sincer si te vei ruga la El, El te va umple de har si iti va arata adevarul si unde trebuie sa ajungi, iar apoi dupa ce o sa vezi cu ochii sufletului unde trebuie sa se indrepte sufletul tau, va urma lupta ta pe cararea pe care Dumnezeu ti-a aratat-o. E un drum plin de suferinte, dar depinde si cat de impatimit esti tu si de caracterul tau, dar e si frumos. E ca un val te ridica si te coboara, important e sa ai nadejde permanenta in Dumnezeu si sa te lasi dus de val, ca un dans sa treci prin apa si prin foc. Dar sa lupti cu vointa ta, adica sa iti doresti asta pentru a fi aproape de Dumnezeu.

| Mtoni a răspuns:

Cred că Îl poți găsi dacă observi natura, creația Lui și îi adresezi întrebări Creatorul va găsi moduri de a îți răspunde.

| bettybetty a răspuns:

Eu L-am găsit 0happy

| Skajbxpaa a răspuns:

Citește Biblia și încearcă sa o împlinești, roagă te mult și sincer și Îl vei găsi, eu L am găsit cu adevărat

Întrebări similare