| AvalohAlyn a întrebat:

Și dacă reincarnarea e adevărată? Se poate sa fie?

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Si daca 2+2 =5? Cam asta întrebi. Vorbim de realitati. Nu merge ca s-ar putea sau nu.

| ania a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Din punctul meu personal de vedere, da, e posibil. Cel putin asta vreau eu sa cred, dar nu e dovedita stiintific, deci nu pot spune cu certitudine. Dar... nu vorbesc de reincarnare din punct de vedere religios. Nu la tipul asta de reincarnare ma refer. Nu vorbesc de suflet, ci de constiinta. Fac referire la hyperianism.

| halogen001 a răspuns:

E fantezie. Nu exista suflete, duhuri, spirite. Daca ar exista, omul s-ar naste gata invatat, nu ar mai avea alzheimer si asa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e. E doar o alta modalitate de a omului de a și crea speranță și de a lupta cu frica de moarte

| Bluestar15 a răspuns:

Reincarnarea e de fapt neintelegerea indienilor despre cum e lumea spirituala. Ei au inteles ca exista suflet si ca sufletul e nemuritor, dar au gandit lucrurile pamanteste, de asta au ajuns la concluzia ca sufletul revine aici pe pamant dupa moarte. Ori, in realitate sufletul este nemuritor si tocmai de aceea merge in vesnicie, caci lumea de aici e trecatoare si sufletul nu poate reveni tot in aceasta lume trecatoare. De ce e sufletul vesnic? Pentru ca si Dumnezeu e vesnic, iar sufletul este creat dupa chipul si asemanarea Lui. Cand omul intelege cu adevarat lucrurile acestea, reincarnarea ii va parea o copilarie.