Nu stiu cat de veridica este stirea sau sursa stirii insa nu sunt foarte surprins (de fapt deloc) de faptul in sine avand in vedere istoria sumbra a afro americanilor din america de nord.
Este strigator la cer! Fiecare om este o fiinta si nu este posibil sa fie tratati pe post de cobai. In loc sa ii ajuti sa le usurezi suferinta, sa le faci mai mult rau.
"au recrutat 399 de bărbaţi de culoare, care erau diagnosticaţi cu sifilis şi nu li s-a comunicat de ce anume erau bolnavi.", dorm eu sau erau e la trecut, mai la trecut decat au fost? Se intelege ca erau bolnavi doar ca nu li s-a administrat vreun tratament. Acel tratamentul cine l-a creat? Vreun zeu? Unde mai pui ca peste tot sunt oameni corupti, indiferent de credinte, si cum statul american plateste sau ameninta bine...
Nu imi dau seama in cine vrei sa lovesti, ceilalti crestini sau atei, dar daca in atei, de ce a permis dumnezeu tau ca acei oameni sa se imbolnaveasca?
Nu ca as lua apararea ortodocsilor... dar in SUA numarul ortodocsilor este extrem de mic.
Nu sunt dovezi care sa dovedeasca cele afirmate, sa-mi arate un om mort, ucis de acea boala provocata de acei savanti si cred, dar pana acolo e doar un mit, cum sa crezi in antena 3 marca voiculescu hotu care a contribuit la distrugerea tari romaneasti
nu spun ca nu s-a intamplat, ba dar pe puscariasi =criminali
In America se fac in continuare fel de fel de experimente! Clar sunt strict secrete, nu se fac publice!
Astia-s "dasteptii" lumii!
Nu am auzit despre așa ceva, nu știu cât este de adevărată știrea, dar poate a fost așa, nu exclud nici asta.
Știi ce e culmea?
Niciodată nu ai să vezi infectat, vreun "savant", angajat la laboratorul din care s-a "scăpat" virusul.
Întrebarea e : atunci cum a "scăpat" virusul dacă, nici un lucrător care e expus direct, nu a fost contaminat?
Tot fan Băsescu ai rămas?! Iţi place ţigănia plină de penibil orchestrată de Base, PDL, Udrea & comp în ultimile zile? De fapt stai, am uitat, tu eşti din Timişoara, acolo e plin de Basişti!
Pe mine mă ia groaza când mă gândesc că aştia ne-au condus 10 ani de zile!
Păi nu are cum altfel pentru că neoprotestanţii care populează majoritar America sunt pâinea lui Dumnezeu, trăiesc viaţa numai după cuvântul Domnului, sunt plini de dragoste şi compasiune pentru orice fiinţă, cu alte cuvinte sunt fără de păcat şi nu ar fi în stare să facă rău niciodată nimănui!
De aceea am bănuiala, care deja tinde să se transforme într-o crudă certitudine, că medicii şi cercetătorii aia erau nişte ortodocşi (posibil sub acoperire).
Stirea o fi recenta, doar ca experimentul s-a terminat acum 40 de ani. Pe vremea aia negrii inca nu o duceau chiar asa de bine.
Nu toti cei ce zic: Doamne, Doamne vor intra in Imparatia cerurilor. Ci cei ce fac voia lui Dumnezeu. Nu o confesiune sau o religie iti asigura mantuirea, ci o relatie personala si autentica cu Dumnezeu.
Nu simt nevoia sa acord un raspuns unei afirmatii de genu asta. Gandeste inainte sa vorbesti!
Buna! Poi daca nu ti-ai exprimat dorinta de evanghelizare...
Si, ai uitat sa imi dai numarul tau. Dar, te asteptam la peste.
Am gasit raspunsul la intrebarea ta. Acei oameni nu erau crestini, ci oameni de stiinta!
Este pentru a doua oara cand folosesti apelativul acesta in directia mea. Alta mama nu mai face!
Doarunaltutilizator întreabă: