| lifeForJesus a întrebat:

Iadul a fost făcut pentru oameni?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Iadul a fost facut pentru diavol si slujitorii lui.

29 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Nu,a fost facut pentru oricine nu crede in Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Alien a răspuns:

Da, dar cica nu e asa rau precum pare!
Eu abia astept sa ajung acolo!

| AndrewBa a răspuns (pentru Alien):

Ce copil incult! Tu vrei să mori?

| Trinitas a răspuns:

Nuuuuuu, a fost facut pentru zane schizofrenice cu Parkinson si probleme la coloana, care poarta chiloti ch Hello Kitty si mananca fasole cu ketchup.

| kta1431k a răspuns:

Eu zic sa nu fii interesat/a de acest lucru. E usor de ajuns acolo

| Roccio a răspuns:

Nu,a fost facut drept pedeapsa pentru ingerii care au fost ozgoniti odata cu Lucifer din rai. Insa ajung si unii dintre noi acolo pentru ca ne lasam condusi de diavoli si nu de Dumnezeu. Regulile cui ascultam si urmam, in "casa" lui ajungem. Că de, dupa ce ne.am trudit o viata intrega sa.i slujim,trebuie sa ne primim si un loc de odihna vesnica, sa zicem.Iar ăl rău nu are ce altceva sa ne ofere decar iadul,focul,chinul. Dumnezeu nu ne poate primi la El pentru ca ne respceta decizia ns de a nu il fi urmat. Diavolii nu ne suporta pentru ca vad in noi asemanarea si chipul Celui care i-a pedepsit,si nu pot suferi asta,de asta incearca sa ne murdareasca frumusetea sufleteasca si sa ne atraga de partea lor dandu-ne aici faimă, bogatie.dar acolo? De asta eu zic ca libertatea pe care ne-a lasat-o Dumnezeu de a alege este cel mai de pret lucru dar si cel mai primejdios pentru ca in functie de alegerea facuta ne alegem soarta nu pentru 10, 100 de ani, ci pentru totdeauna

| KlaraWeiss a răspuns:

Nu, uite ce spune Sfantul Nicolae Velimirovici (cel putin astfel aparea acolo unde am gasit acest fragment): "Nicolae Velimirovici:
"Este foarte limpede faptul că Domnul a pregătit focul cel veşnic numai pentru diavol şi îngerii aceluia, şi că El a pregătit Împărăţia pentru toţi oamenii de la întemeierea lumii. Pentru că Dumnezeu voieşte ca toţi oamenii să se mântuiască (I Timotei 2:4; cf. Matei 18:14; Ioan 3:16; II Petru 3:9; Isaia 45:22) şi pentru ca nici măcar unul să nu piară. De aceea, Dumnezeu nu i-a sortit pe oameni să piară, ci să se mântuiască; Dumnezeu nici nu a pregătit pentru ei dinainte focul diavolului, ci, El Şi-a pregătit Împărăţia Sa, şi numai pe aceasta a pregătit-o. De aici este limpede faptul că gândesc greşit, cei care spun despre păcătos: "el este sortit să fie păcătos". Dacă omul ar avea o astfel de sortire, aceasta nu ar fi de la Dumnezeu, ci numai de la omul însuşi. Faptul că nu este sortire de la Dumnezeu, se vede din faptul că Dumnezeu nu a pregătit dinainte nici un loc anume pentru chinurile oamenilor, ci numai pentru diavol. De aceea, la Judecata de Apoi, Judecătorul cel drept nu va avea nici un loc anume unde să-i trimită pe păcătoşi, decât numai împărăţia întunecată a diavolului. Şi faptul că aceasta este dreptatea Lui, ca Judecătorul să-i trimită acolo, este limpede din faptul că aceştia, în timpul vieţii lor pământeşti, au căzut de la Dumnezeu şi s-au pus în slujba diavolului." "

| ZvT a răspuns:

Pentru copaci.

| Cristianne a răspuns (pentru Anonymus314):

Și ăia care nu cred în Dumnezeu nu-s tot oameni?-_-

| mada_4477 a răspuns:

Da pentru oamneni, cine nu crede in Dumnezeu va ajunge acolo si este foarte usor sa ajungi in iad pentru ca daca privesti in jurul tau lumea e o pacatoasa, pasul si pacatul.trebuie sa fi un om credincios si sa-l iubesti pe Dumnezeu mai mult decat orice, pentru rugaciuni trebuie sa acorzi cea mai mare parte a timpului tau.citeste mai multe si mergi la Biserica si o sa inveti multe lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

In vechiul testament nu apare iadul ema stiai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar tu cu intrebarile sf astea tu ai fost sa stii ca exista

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Apare locuinta mortilor.

anonim_4396

Nu apare asa ceva iar minti

Tu minti. Iacov a zis: „Fiul meu nu se poate coborî împreună cu voi; căci fratele lui a murit, şi el a rămas singur; dacă i s-ar întâmpla vreo nenorocire în călătoria pe care o faceţi, cu durere îmi veţi coborî perii mei cei albi în Locuinţa morţilor. Gasesti in mai multe locuri.Geneza 44:29; 44:31; Numeri 16:30; 16:33

anonim_4396

Da in istorie ema nu in biblie

| lifeForJesus explică (pentru ZvT):

De ce te mai obosești sa răspunzi, dacă scoți numai "perle"?
Te crezi interesant?

| buhuhu a răspuns:

Oamenii au fost facuti pentru iad

Istoria recunoaste ca Isus Hristos a trait, a fost crucificat si sunt scrieri ale martorilor oculari care marturisesc ca l-au vazut pe Isus dupa ce a inviat.Sunt si ucenicii care l-au vazut pe Domnul.În concluzie, noi credem că există dovezi zdrobitoare ale existenţei lui Iisus Hristos, atât din istoria laică cât şi din cea biblică. Poate că cea mai mare dovadă că Iisus a existat este faptul că mii de creştini din primul secol, inclusiv cei 12 apostoli, au fost dispuşi să îşi dea vieţile lor ca martiri ai lui Iisus Hristos. Oamenii sunt dispuşi să moară pentru ceea ce ei cred că este adevărat, însă nimeni nu este dispus să moară pentru ceva ce ştie că ar fi o minciună.

anonim_4396

Eu in istorie nu l-am gasit ema sa stii ca mortori exista si in ziua de azi dar is internati la nebuni

Cum putem fi siguri că Iisus a trăit cu adevărat pe pământ? Întrebare: „Există scrieri istorice, altele decât Biblia, care dovedesc că Iisus a trăit cu adevărat pe pământ?" Răspunsul nostru: Da. Cornelius Tacitus (55-120 d.Cr.) a fost considerat cel mai mare istoric al Romei antice. El a scris că Nero „i-a pedepsit pe creştini, care erau urâţi pentru enormităţile lor, prin torturile cele mai violente. Christus [Cristos], fondatorul acestui nume, a fost condamnat la moarte de către Pilat din Pont, procurator al Iudeii în timpul domniei împăratului Tiberiu. Dar această superstiţie vătămătoare, înăbuşită pentru o vreme, a izbucnit din nou, nu numai în Iudeea, unde şi-a avut originea, ci şi în Roma"1. De asemenea, Flavius Josephus, un istoric evreu, (38-100+ d.Cr.), a scris în cartea sa Antichităţi iudaice că Iisus a fost un om înţelept, care a făcut fapte suprinzătoare, i-a învăţat pe mulţi şi Şi-a făcut ucenici dintre evrei şi greci. El a mai scris că Iisus era considerat a fi Mesia, că a fost acuzat de liderii evrei, că a fost condamnat la moarte prin crucificare de către Pilat şi că se crede că a înviat din morţi.2 Nu numai Josephus şi Tacitus vorbesc despre existenţa lui Iisus Cristos, ci şi alţi scriitori antici, cum ar fi Suetonius, Thallus, Pliniu cel Tânăr şi Lucian. Iar din Talmudul ebraic „aflăm că Iisus a fost conceput în afara căsătoriei, că Şi-a adunat ucenici, că a făcut afirmaţii blasfemiatoare cu privire la Sine şi că a făcut miracole, care nu Îi sunt atribuite lui Dumnezeu, ci sunt puse pe seama vrăjitoriei"3. Astfel, istoricii au scris despre El atât în mod favorabil, cât şi în mod defavorabil. De asemenea, au existat multe scrieri istorice despre primii creştini. Notă: Mulţi oameni simt o confirmare în inimă că Iisus a existat şi că există şi astăzi. Biblia spune că, prin Duhul Său, Dumnezeu mărturiseşte despre Cristos (Ioan 15:26) şi convinge lumea că El există (Ioan 16:8-11). Prin urmare, este posibil ca cineva să creadă că Iisus a existat şi fără să aibă acces la scrierile istorice antice sau la Biblie. Cineva poate auzi despre Iisus din alte surse, iar Dumnezeu îi poate confirma acest lucru prin Duhul Său. (1) Annals XV, 44 citate în The New Evidence That Demands a Verdict de Josh McDowell. Pentru alte surse istorice vezi această carte. (2) Citat în Jesus Under Fire de Michael J. Wilkins şi J. P. Moreland, Zondervan Publishing. (3) Ibid.

| Anonymus314 a răspuns (pentru Cristianne):

Am vrut sa spun:nu numai, dar ma rog... mi-a fost lene sa editez.

| Cristianne a răspuns (pentru Anonymus314):

Ah.Pentru moment, am crezut că nu-s om.:-s

| ForJesus a răspuns:

Matei 25:41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!

| Ameelia a răspuns:

Da.

| Ameelia a răspuns (pentru Alien):

What?! Vrei sa mori si sa ajungi in iad?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ameelia):

Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara!

| Ameelia a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine zis.

Întrebări similare