Ai perfecta dreptate.Fiecare cu stapanul lui.Multumim pentru dedicatie.Este superba melodia.
Cum sa zici fiecare cu stapanul lui? Eu nu ma inchin lui Dumnezeu, dar nici diavolului, pentru ca existenta lor nu este dovedita. Ar fi ciudat sa merg la cineva in care nu am crezut, daca exista acest Dumnezeu (prin absurd vorbind), cel mai corect este sa ma lase mort pentru o eternitate, fara iad si fara rai, ca nu m-am inchinat nici unuia.
Nu sunt decat doi stapani. Dumnezeu a spus cine nu este cu noi este impotriva noastra.Nu este cale de mijloc.
Da da, din punct de vedere teologic asa este, dar sa ne imaginam un razboi, ca voi sustineti ca duceti un razboi in fiecare zii cu demonii, iar eu ca ateu nu slujesc nici lui Dumnezeu, nici lui Satan.Atunci de ce ar trebui sa merg la diavol daca in timpul vietii nu m-am inchinat lui si nu am crezut in el si in existenta lui. In razboi, ai posibilitatea de a raman neutru.
La Dumnezeu nu ai aceasta posibilitate sa ramai neutru.Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.
Cea mai mare reusita a diavolului este sa te faca sa nu crezi ca exista... si de aici incepe totul.
Haz de necaz. Asa e. Mie mi se pare ceva corect Si asa ateii zic ca in Rai e plictiseala Asa ca cel mai bine e in iad"bere, mici, distractie"
Fals. Iadul nu a fost facut pentru om, ci pentru diavol. Omul alege de bunavoie aceasta despartire de Dumnezeu, care este Iadul, in virtutea faptului ca, atunci cand Ii intorci spatele Creatorului, te unesti inevitabil cu diavolul. Cale de compromis intre acestea doua nu exista. Dar, e o chestiune ce tine de alegerea PERSONALA a fiecaruia.
Si daca nu l-am vrut in viata, trebuie sa sufar si sa ard o vesnicie doar pentru ca nu a fost capabil sa aduca niste dovezi credibile
Dedicație speciala pentru voi!
http://www.youtube.com/watch?v=Q4xL8iKfCZo&feature=share
deci teoria asta n'am mai pomenit-o, iti pot spune un singur lucru. In Iad este o suferinta de nici nu-ti poti inchipuii daca te arzi la deget te doare te ustura, dar daca ai simtii aceasta durere pe tot corpul cum ar fi? Insa Raiul le-ar face mult mai rau acestor suflete pedepsite, lumina si dragostea lui Dumnezei le-ar provoca o suferinta mai mare, fiindca sufletul lor intinat de pacate este facut pentru suferinta Iadului si nu pentru blandet dragoste si lumina
Mai sunt si unii care isi dau seama de existenta lui Dumnezeu si se reintorc pe calea credintei
Alt retardat.Omule,trezeste-te toata viata ai sa te lasi influentat de religie? Creier spalat ce esti.Ai o minte credula si foarte slaba.
Nu inteleg nimic din ce vrei sa spui, ori esti tampit de-a binelea ori esti prost de dai in gropi, fii mai explicit!
DeProfundis99 întreabă: