| cata2387 a întrebat:

Iadul e in centrul pamantului? Am auzit de multe ori.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Vorbesti asa pentru ca nu ai vazut nimic.Dar, sunt oameni care au vazut iadul si au zacut doua saptamani si in urma acestor revelatii s-au pocait. Vorbesc despre bunicul meu, nu sunt povesti.

51 răspunsuri:
| C0nstantin a răspuns (pentru EmaS):

Mai bine ma uit la OTV decat la filmulete de genu de pe youtube big grin

Răspuns utilizator avertizat
| C0nstantin a răspuns (pentru Dandanache):

La ea se aplica "Crede si nu cerceta"... daca ar pune mana sa se intereseze daca ceea ce sustine ea e adevarat ar fi mult mai castigata si nu s-ar mai face atata de ras cu aberatii de genul happy

| EmaS a răspuns (pentru Dandanache):

Si chiar daca ar fi vorba de o legenda sau o inselatorie, eu cred ceea ce este scris in Sfanta Carte despre existenta iadului.In Biblie scrie in mai multe locuri despre existenta iadului:
Apoc.20:15,,Oricine n-a fost gasit scris in Cartea Vietii, a fost aruncat in iazul de foc.,,
Apoc.21:8,,Dar cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli, si toti mincinosii partea lor este in iazul care arde cu foc si pucioasa.,,
Apoc.19:20,,Amandoi au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa.,,
Apoc.20:10,,Si diavolul, care-i insela a fost aruncat in iazul de foc si pucioasa.,,
Cu siguranta ca exista viata dupa moarte.In primul rand cred tot ce scrie in Biblie, apoi sunt marturii ale unor oameni care au experimentat moartea clinica.

| Dandanache a răspuns (pentru EmaS):

Nu m-am pronuntat asupra existentei iadului, ci, chiar daca doar cu un link, asupra ideei ca iadul se afla in centrul Pamantului si asupra filmuletului mentionat de tine. Despre asta nu scrie nimic in Biblie happy

| EmaS a răspuns (pentru Dandanache):

Asa este. Nici eu nu stiu cu exactitate locul unde se afla iadul, dar sunt sigura de existenta lui.

| EmaS a răspuns (pentru C0nstantin):

Nt! Nt! Te inseli, draguto. In Biblie nu scrie in nici un loc asa ceva. Din contra, scrie :,, cercetati toate lucrurile si luati ce este bun.,,

| Zenicide a răspuns:

Da, e langa casa lui Mickey Mouse.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Tot ce e posibil.
Cred oarecum ca este, adica, parca si in Ecclesiastul scrie ceva in genul...
"Cine stie daca duhul omului sau al dobitocului se va urca la cer sau se va pogori in pamant". Ceva in genul.
Adica, Adancul ce ar fi?
Nu putem fi 100% siguri!

| LineGuide a răspuns:

Raiul este in al 9-lea cer si iadul "in cele mai de jos ale pamantului" -spune Sf Evanghelie.

| Thunderstruck a răspuns:

Iadul nu exista, centrul Pamantului e pur si simplu Ni si Fe la temperaturi si presiuni uriase.Dar la cat poate omul sa abereze nu ma mir.

| 4b a răspuns:

Iadul nu exista...de cate ori auzisi acest lucru? big grinwinking

| Brittanie a răspuns:

Aşa se spune.

| RAY a răspuns:

Iadul nu exista gandeste logic si tu, un zeu iubitor te arunca in iad ca nu crezi in el sau pentru ca ai facut pacate, daca eu omor pe x dupa ce o sa stau 25 de ani in puscarie mai petrec inca o vesnicie in iad, iadul a fost creat de om, iadul=hades=mitologia greaca mai ales ca in nt apare zeul hades incredibil, se vede clar ca biblia e copie mitologica (isus dupa moarte coboara in hades )

| Mădă0611 a răspuns:

Nu e, astia mintE.
Din lipsa de cunoastere/ignoranta, l-au pus pe dumnezeu in cer si pe diavol unde altundeva daca nu in partea opusa, in pamant.

| pwp a răspuns:

Asa cica si e

| WhatheWow a răspuns:

Iadul e doar in mintile oamenilor bolnavi si cum nu se moare din asta nici nu merg la psihiatru.

| WhatheWow a răspuns (pentru EmaS):

1. Cat de sanatos era bunicul tau cand a vazut Iadul si cate clase facu-se, adica scoala?
2. De ce, daca iubirea lui Dumnezeu e mare si poate face minuni, voi pocaitii vorbiti de Iad mai mult decat de iubirea Lui?
3. Esti sigura ca bunicul tau nu e in Iad?

| C0nstantin a răspuns (pentru WhatheWow):

Stii cum se zice cand tu vorbesti cu Dumnezeu se numeste rugaciune... Cand Dumnezeu vorbeste cu tine se numeste schizofrenie... valabila si la chestii ca am vazut raiul/iadul. Iisus m-a tinut in viata si m-a indrumat si bla bla. Ema saraca da de inteles ca toata familia ei e interconectata cerebral cu Dumnezeu si comunica cu el mai ceva ca telefonul rosu de la Casa Alba.

| RAY a răspuns (pentru WhatheWow):

Aia nu-mi place la pocauiti amenitarea cu iadul, macar ortodocsi nu te amenita cu nimic

| WhatheWow a răspuns (pentru RAY):

Din disperarea de a- si justifica religia lor.

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Sunt mai mult decat sigura.El a vazut-o pe mama lui cum se chinuia in iad si primul lucru care i l-a spus a fos:Liviu, ce cauti, locul tau nu este aici. Pentru ca el nu era pocait in momentul cand a avut aceasta revelatie si in urma acestei experiente a luat o decizie care i-a pecetluit vesnicia. Era foarte sanatos un om inalt si bine facut, om de cinste, care era foarte respectat.

Eu te-am intrebat ceva, cat era de sanatos cand a vazut Iadul?
Si de ce Dumnezeu nu-si arata dragostea si voi amenintati cu Iadul?

Era perfect sanatos. Dumnezeu si-a aratat dragostea daruind pe singurul Sau Fiu ca sa plateasca pretul pentru pacatele intregei omeniri. Si in fiecare zi El isi innoieste bunatatea si indurarea fata de noi. Doar ca unii sunt prea orbi ca sa vada ajutorul Lui.

Chiar asa, pai acum Dumnezeu si Iisus nu mai sunt aceiasi?
Si se vede peste tot "dragostea" lui Dumnezeu, in special cind voi pocaitii amenintati cu Iadul!

Noi nu va amenintam cu nimic.Biblia spune despre acest loc in care vor merge cei care nu au primit iertarea Domnului Isus.Si noi din dragoste pentru ca voi sa nu ajungeti acolo va rugam fierbinte impacati-va cu Dumnezeu. Chiar daca acum ma ironizezi si razi de mine, eu te iert tocmai pentru ca te iubesc si nu vreau sa ajungi in iad. Cand dragostea lui Dumnezeu locuieste in inima ta atunci ea se rasfrange si in relatiile cu semenii tai. Vezi pilda Samariteanului.

| tom190 a răspuns (pentru EmaS):

Acest citat se potriveste perfect aici, i-ti dedic acest citat tie EmaS:
"Voi credeti într-o carte cu animale vorbitoare, magi, vrajitoare, demoni, bete care se transforma în serpi, mâncare care cade din cer, oameni care merg pe apa si toate felurile de povesti magice, absurde si primitive, si spuneti ca noi suntem cei care au nevoie de ajutor?
Dan Barker"

| Zenicide a răspuns (pentru EmaS):

" Dumnezeu si-a aratat dragostea daruind pe singurul Sau Fiu ca sa plateasca pretul pentru pacatele intregei omeniri."
Cu ce a platit? Si cui a platit?

| GRs a răspuns (pentru EmaS):

Acela a fost doar un cosmar al bunicului tau.E doar creierul care e de vina.
Raiul nu are cum sa se afle in cer. Sa inteleg ca el pluteste pe nori.Atunci de ce nu-l putem vedea din spatiu? Sau e undeva la miliarde de ani lumina de planeta noastra unde nici NASA nu l-a vazut cu toti satelitii trimisi?

| EmaS a răspuns (pentru GRs):

Nu a fost deloc un cosmar.Din cauza necredintei voastre nu pot sa intru in detalii, dar cu siguranta ca nu a fost un cosmar.

Deci EmaS, eu nu rad de tine si nu te ironizez pentru ca nu esti o persoana rea sau proasta, ai inteligenta in schimb, imi permit sa ironizez anumite concepte sau idei care suna aberant.
Si tu razi de ceea ce-ti pare aiurea si nu cred ca suntem pe acest forum pentru a ne impune ideile ci pentru a aduce in discutie pareri, subiecte, intr-un cuvant, un schimb de opinii.
Fiecare alege ceea ce i se potriveste cel mai bine, nivelului lui de cultura sau credintei sale. Poate ca ai vazut ca sunt franc si-mi place sa-i spun omului verde-n fata ceea ce gandesc iar pe prosti si fatarnici ii pun repede la punct fara sa-mi pierd vremea cu ei.
Deci, putem avea discutii chiar daca ne ironizam ideile, unii altora.

Apreciez persoanele care sunt in stare sa poarte un dialog civilizat fara atacuri la persoana. Sunt cateva persoane inteligente pe site cu care imi face placere sa port o discutie.

| GRs a răspuns (pentru EmaS):

Mai trebuie sa dau mult copy+paste? laughing
"Faptul că oameni aflați în moarte clinică relatează diverse fenomene, ca desprinderea de trup, vizualizarea unor imagini sau diverse alte percepții, se poate explica prin activitatea centrilor corticali, care rămâne prezentă în toată perioada intervalului de resuscitare."

Vorbesti asa pentru ca nu ai vazut nimic.Dar, sunt oameni care au vazut iadul si au zacut doua saptamani si in urma acestor revelatii s-au pocait. Vorbesc despre bunicul meu, nu sunt povesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raiul se spune ca este un loc aflat sus in ceruri, printre nori pufosi albi si ca trebuie sa urci pe scari ca sa ajungi la o parta mare si aurie, un ingerii canta la harpe s.a...
Iadul este descris ca fiind un loc plin de ura, unde esti ars de oala pusa pe foc s.a, in mijlocul pamantului.
Pei, iadul si raiul sunt doar locuri care nu se situeaza pe pamant si nu au legatura cu acesta. Este sunt descise doar in anumite omente si blocate pentru ca niemni sa nu iasa de acolo. Ele sunt alte lumi, nu au legatura cu pamantul.

| ComatoseWine a răspuns:

Raiul e centru Pamantului.Cauta despre Insula lui Euthanasius si vei vedea:d.Insula aceasta este considerata centru Pamantului si se aseamana Raiului.

| EmaS a răspuns (pentru ComatoseWine):

Raiul este in cer.

| ComatoseWine a răspuns (pentru EmaS):

De unde stii tu unde e Raiul? Si daca e in cer, de unde stii unde e cerul?

| elyfel a răspuns:

Inventii de ale oamenilor ca cu monstrul din Lockness

Răspuns utilizator avertizat
| Indestructible a răspuns:

Iadul e doar în imaginația de căcat a omului.

| Demise a răspuns:

Cică da, aşa e în poveşti. Unii oameni spun că ar fi şi el în cer.

| slowswag a răspuns:

Asa se zice

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Iadul nu exista

| byeddy a răspuns:

Nu cred in asa ceva, cum sa fie in centrul pamantului?oh go on. minciuni gogomane

| Rauldenis a răspuns:

Asta e o intrebare prea ciudata si da si nu crezi ce vrei cum se zice cum nu se zice crezi in ce crezi si gata daca zici ca da bine daca nu, nu

| cata2387 explică:

Totusi viata dupa moarte exista.Sunt multi care au auzit, au simtit si au vazut dar nu cu mainile, urechile si ochii pe care ai avem in corpu nostru fizic. Vreau sa spun ca Dumnezeu eu un mare creator pentru ca cineva a creat tot ce e pe pamantul asta, multi spun ca adevarata viata este cea de dupa moartea fizica, noi nu putem sa intelegem lucrurile in dimensiunea asta ..in biblie spune ca cine nu crede in Isus si nu se pocaieste nu v-a gusta imparatia cerurilor...

| AnWtZyKa a răspuns:

Asa se spune, dar nu se stie, decat cei care au ajuns acolo.