| cata2387 a întrebat:

Iadul e in centrul pamantului? Am auzit de multe ori.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Vorbesti asa pentru ca nu ai vazut nimic.Dar, sunt oameni care au vazut iadul si au zacut doua saptamani si in urma acestor revelatii s-au pocait. Vorbesc despre bunicul meu, nu sunt povesti.

51 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru C0nstantin):

Nt! Nt! Te inseli, draguto. In Biblie nu scrie in nici un loc asa ceva. Din contra, scrie :,, cercetati toate lucrurile si luati ce este bun.,,

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Apreciez persoanele care sunt in stare sa poarte un dialog civilizat fara atacuri la persoana. Sunt cateva persoane inteligente pe site cu care imi face placere sa port o discutie.

| Indestructible a răspuns:

Iadul e doar în imaginația de căcat a omului.

| GRs a răspuns (pentru EmaS):

Mai trebuie sa dau mult copy+paste? laughing
"Faptul că oameni aflați în moarte clinică relatează diverse fenomene, ca desprinderea de trup, vizualizarea unor imagini sau diverse alte percepții, se poate explica prin activitatea centrilor corticali, care rămâne prezentă în toată perioada intervalului de resuscitare."

| ComatoseWine a răspuns (pentru EmaS):

De unde stii tu unde e Raiul? Si daca e in cer, de unde stii unde e cerul?

| Zenicide a răspuns:

Da, e langa casa lui Mickey Mouse.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Tot ce e posibil.
Cred oarecum ca este, adica, parca si in Ecclesiastul scrie ceva in genul...
"Cine stie daca duhul omului sau al dobitocului se va urca la cer sau se va pogori in pamant". Ceva in genul.
Adica, Adancul ce ar fi?
Nu putem fi 100% siguri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raiul se spune ca este un loc aflat sus in ceruri, printre nori pufosi albi si ca trebuie sa urci pe scari ca sa ajungi la o parta mare si aurie, un ingerii canta la harpe s.a...
Iadul este descris ca fiind un loc plin de ura, unde esti ars de oala pusa pe foc s.a, in mijlocul pamantului.
Pei, iadul si raiul sunt doar locuri care nu se situeaza pe pamant si nu au legatura cu acesta. Este sunt descise doar in anumite omente si blocate pentru ca niemni sa nu iasa de acolo. Ele sunt alte lumi, nu au legatura cu pamantul.

Răspuns utilizator avertizat
| LineGuide a răspuns:

Raiul este in al 9-lea cer si iadul "in cele mai de jos ale pamantului" -spune Sf Evanghelie.

| cata2387 explică:

Totusi viata dupa moarte exista.Sunt multi care au auzit, au simtit si au vazut dar nu cu mainile, urechile si ochii pe care ai avem in corpu nostru fizic. Vreau sa spun ca Dumnezeu eu un mare creator pentru ca cineva a creat tot ce e pe pamantul asta, multi spun ca adevarata viata este cea de dupa moartea fizica, noi nu putem sa intelegem lucrurile in dimensiunea asta ..in biblie spune ca cine nu crede in Isus si nu se pocaieste nu v-a gusta imparatia cerurilor...

| elyfel a răspuns:

Inventii de ale oamenilor ca cu monstrul din Lockness

| slowswag a răspuns:

Asa se zice

| Demise a răspuns:

Cică da, aşa e în poveşti. Unii oameni spun că ar fi şi el în cer.

| Rauldenis a răspuns:

Asta e o intrebare prea ciudata si da si nu crezi ce vrei cum se zice cum nu se zice crezi in ce crezi si gata daca zici ca da bine daca nu, nu

| pwp a răspuns:

Asa cica si e

| byeddy a răspuns:

Nu cred in asa ceva, cum sa fie in centrul pamantului?oh go on. minciuni gogomane

| 4b a răspuns:

Iadul nu exista...de cate ori auzisi acest lucru? big grinwinking

| AnWtZyKa a răspuns:

Asa se spune, dar nu se stie, decat cei care au ajuns acolo.

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Iadul nu exista