| RuxandraBianca a întrebat:

"Iata că El vine pe nori. Și orice ochi îl va vedea; și cei ce L-au străpuns. Și toate semințiile pământului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin!
"Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfarșitul" zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era și Cel ce vine, Cel Atotputernic"(Apocalipsa 1:7, 8)
Nu mai este mult pana cand va veni ziua aceea. Domnul Dumnezeu ar vrea ca totii oamenii sa fie in Imparatia Cerurilor. Dar daca vrem sa mergem acolo sau nu, ramane la latitudinea noastra. Avem de facut o alegere. Sa fim intelepti si sa facem alegerea corecta!

40 răspunsuri:
| Polonic1 a răspuns (pentru RuxandraBianca):

Ma discriminezi cumva pe motive religioase?

| ErrorFound a răspuns (pentru RuxandraBianca):

Draga proasto(citat de Mihai Zmenta), in Biblie mai scrie ca niciunul dintre voi, lingaii de icoane, nu va ajunge in Rai. Ci intr-un loc care seamana mai mult cu o camera de asteptare.
Vezi cum vorbesti cu oameni mult mai culti ca tine.

| ErrorFound a răspuns (pentru suffarstar):

Mi-ai cerut sa ma abtin...
Acum vad de ce crestinii dau in gropi(mereu cu privirea pe sus)...

| suffarstar a răspuns (pentru ErrorFound):

Raspunsul nu era pentru tine.Am zis ca ateii sa se abtina pentru ca stiam ca o sa fiu criticat aspru pentru raspunsul meu desi e categoria reliegie.

| ErrorFound a răspuns (pentru suffarstar):

A, scuze.

| RuxandraBianca explică (pentru ErrorFound):

Mhm...foarte interesant. mai spune-mi...acum mai nou, voi ateii sunteti mult mai documentati decat noi despre ce scrie in Biblie. i-a zi-mi cine ti-a zis asta? cainele vecinului prietenlui colegului de clasa al varului cumnatului surorii unchiului varului profesoarei tale? mai taceti mai odata si nu va mai raciti gura degeaba, ca sunteti J-A-L-N-I-C-I!

Nu suntem noi prea documentati, problema este ca voi sunteti prea prost documentati. Si eu am facut religie in scoala(din pacate)...

Da, dar religia care se preda in scoli e religie, care e ortodoxa, de fapt se preda mai mult de traditie si de cine stie ce sfinti, nu despre Dumnezeu. la mine la scoala de exemplu am auzit prea rar despre Isus, mai mult le preda (colegilor mei fiindca eu nu-s ortodoxa) despre posturi si alte chestii care nu au importanta. deci te rog, nu cataloga crestinii drept niste oameni care ling icoane si care tin niste traditii fiindca noi nu suntem chiar asa.

Probabil tu. Iarta-ma daca te-am jignit, dar toti pe care ii stiu sunt pur-si-simplu lingai.

Nu-i nimic. n-am luat-o personal.