| Steregoi a întrebat:

Iata ce spune Satan si demonii despre necredinciosi: "pe necredinciosi si mai ales pe acestia tineri ii prostesc si ii manipulez cum vreau eu si fara niciun efort pentru ca ei nici macar nu cred ca eu exist. Tinerii cu 100 de ani in urma mai stiau despre existenta unui Diavol, a unui demon. Dar tinerii astia din prezent nu mai stiu nimic." Ce puteti spune?

Răspuns Câştigător
| BogdantheDreamer a răspuns:

Cea mai mare victorie a diavolului a fost atunci cand a reusit sa ne faca sa credem ca el nu exista. Pentru ca daca el nu exista nici Dumnezeu nu exista si atunci totul este permis. Nu e degeaba i se spune cel viclean.

2 răspunsuri:
| blackmd a răspuns:

Poti sa imi dai versetul?

| Steregoi explică (pentru blackmd):

Daca esti sincer in cautarea adevarului cauti acel verset. Eu nu ma bazez doar pe niste versete.

Fiindca ai intrebat iata doua versete.
2 Corinteni 4:4:"În care Dumnezeul veacului acestuia a orbit minţile necredincioşilor, ca să nu le lumineze lumina Evangheliei slavei lui Hristos, Care este chipul lui Dumnezeu."

Luca 18:8:"Zic vouă că le va face dreptate în curând. Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?"

Credinta e cunostinta bazata pe deductii logice plecand de la lucrurile observate si comparate.