Nu,pastorul meu nu este platit.Preotul meu este Isus Hristos. Evrei10Ş10,,Prin aceasta voie noi suntem sfintiti prin jertfirea trupului lui Isus Hristos o data pentru totdeauna.Pe cand orice preot face slujba in fiecare zi si aduce de multe ori aceleasi jertfe, care nu pot niciodata sterge pacatele, aceasta insa dupa ce a adus o singura jertfa pentru pacate S-a asezat pentru totdeauna la dreapta lui Dumnezeu si de atunci asteapta pana dusmanii Lui vor fi pusi sub picioarele Lui.,,
Ma fata, iarasi nu te duce mintea sa intelegi ca ce postezi tu din dumele proaste ale unor creaturi primitiva nu sunt confirmate de Creator!
Adica palavre fara valoare!
Asa ca nu mai prezenta "credinta" ta ca realitate, ca tu habar nu ai unde e4ste cerul, si cu atat mai putin ce este Dumnezeu si cine este Tatal lui Isus (vezi Tiberius Cius Abdes Pandira sau Panthera)
Eu stiu unde este cerul si stiu si calea intr-acolo.Calea este Isus.Tot Cuvantul este insuflat de Dumnezeu si de folos ca sa invete,sa mustre sa dea intelepciune, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie destoinic pentru orice lucrare buna. Dume proaste ai tu, la fel ca si intrebarile tale!
Pai atunci explica-mi si mie unde este cerul!
Dumnezeu nu a insuflat decat VT!
NT este scris de ucigasii lui Isus, adica de acei criminali care stiau ca nu mai pot fi iertati prin Fapte, si cauta sa va minta promitandu-va mantuirea prin credinta!
Este o rusine sa ii urmezi pe ucigasii lui Isus si sa faci 6, 28 pe Lega lui Dumnezeu Creatorul!
Asta e din Biblie si poate fi interpretat cum vrei tu. Eu pot sa interpretez total diferit.
In primul rand esti bolnav pshic si nu sti biblia o am in fata din curiozitate si o sa redactez pentru tine pacatosule:
Epistola Soborniveasca
Intaia a Sfantului Apostol Ioan
10. Daca zicem ca n-am pacatuit, Il facem pe El mincinos, si cuvantul Sau este'ntru noi
nu ma mai ma obosesc sa scriu nu esti deja pierdut roaga-te...
Apocalipsa e departe
Probabil ca nu stii ce pacat comiti atunci cand ma ataci numindu-ma "bolnav psihic"!
Iti inteleg supararea pentru faptul ca ai fost prins cu chilotii in vine si am aratat ca acelasi Isus care ii batjocoreste mereu pe preoti numindu-i "vanduti lui Mamona".
"Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona."
iar voi preotii hrapareti il aveti ca "dumnezeu" pe Mamona din moment ce numai "ochii dracului" va intereseaza...
Iar jignire ta o pun pe seama faptului ca ai fost demascat ca esti si tu un "pastor platit" ...adica unul pe care nu-l intereseaza decat banii
Nu te supara ca-ti zic, dar esti un crestin foarte incuiat la minte. De asta Romania e privita de afara asa cum e, deoarece multi au gandirea ta.
Bossa100000 întreabă: