Desigur ca e pacat.
Tot ce trebuie să faci este să Îi ceri lui Dumnezeu sa te ierte prin Iisus, crezând că Iisus a murit pentru a plăti pentru iertarea ta – şi Dumnezeu te va ierta! Ioan 3:16-17 conţine acest mesaj minunat: "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. Într-adevăr, Dumnezeu n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El."
Cred ca Eva Angelina
Eeee, Madison Ivy.
Dumnezeu sa te ierte, fiindca nu stii ce faci. Asta este. Mai sunt si hulitori ca tine care iau in deradere tot.
Tine minte: Vei ajunge la un moment dat in pamant, dar dupa asta te vei intalni cu Dumnezeu. Nu stiu ce vei raspunde atunci, dar va fi prea tarziu.
Si nici pe mine nu ma exclud din ce am zis mai sus, caci stiu cat de ticalos sunt, dar sa incercam macar daca nu putem face bine sa nu facem rau.
Sunt un crestin-ortodox. Si stiu ce credeti voi ateii despre preoti si crestini si aveti dreptate. Dar sa stii ca intr-o padure mai sunt si uscaciuni. Sa nu judecam, fiindca Dumnezeu ne va intreba despre pacatele noastre si vom da socoteala pentru ele.
Iarta-ma "Aborded" daca te-am suparat. Doamne ajuta!
Crede-ma, numai oamenii slabi se tem de necunoscut. Adica tu.
Eu nu ma tem de necunoscut
Adica nu te temi de diavoli? Nu stii ce-ti pot face.
Nu ai teama de Dumnezeu?
Fiind cu Dumnezeu nu ma tem de ei.I-i ard cu psaltirea!
) Crezi ca lui ii e frica de abecedarul tau?
Narfundo întreabă:
Maxim96 întreabă:
crysstyann întreabă: