| Toluk19 a întrebat:

Ieri am venit de la tara si am inceput sa vorbesc cu tata despre vedenia lu bunelu il intrebam pe tata > Tata ce mai facea fetita (vedenia) ceia care venea la bunelu si statea cu el si tata imi mai spunea ce spunea bunelu spunea asa > ca statea dupa bunelu si incepea sa-l apuce de urechi Nana dar n-are frica de el?< si mi-a spus ca n-are frica deloc! A spus ca doarme cu ea in pat!
Ce credeti de asta a spus ca este clar constienta vorbea tot normal?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Si bunicul meu a vazut un inger care a venit la el si l-a dus in rai si in iad.In iad a vazut-o pe mama lui si satan o chinuia in cazanul cu smoala.Cand l-a vazut pe bunicul meu a spus,,Liviu ce cauti, locul tau nu este aici!,, Deci inseamna ca ea stia ca locul lui nu este in iad.Si bunicul meu s-a pocait impreuna cu bunica mea.Au fost singurii din satul lor pocaiti.Dar erau fericiti cu Domnul.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Si tu te-ai suparat pe abecedar?

| DorelSudoru a răspuns:

Bunictu e sandilau'

| unknownn a răspuns:

Sa mor eu daca am inteles ceva,decat:bunelu, vedenia, constienta...
Zi-ne si noua in ce limba ai scris sa traduc cu gugal translait.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic despre asta...in ziua de azi toti vad lucruri, aud lucuri paranormale dar majoritate sunt iluzi, si contrafaceri ale Diavolului deoarece el se poate preface si intr-un inger de lumina pentru a putea ademeni oamenii!

| EvangelineLovin a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun raspuns. Asa este, Din pacate oamenii cred ca vad fantome si mai stiu eu ce, e trist.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EvangelineLovin):

Daca nu s-ar mai uita la filme nu "ar mai vedea"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar pocaiti vad ingeri ce tare

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu o sa vezi cand vei muri! Dar nu ingeri ci demoni!

| Toluk19 explică (pentru anonim_4396):

O sa vedem ce o sa vezi tu in clipa mortii daca esti ateu o sa spui > Acuma vad dar e prea tirziu sa ma pocaiesc < Si o sa vedem daca o sa mai spui ca e propaganda crestina!
Totul e destul de serios!

Voi ateii mai iesiti prin lume sa vedeti ce se intimpla? Sau sunteti lipitsi cu curu pe scaun la pc intotdeauna?
O sa te convingi in clipa mortii cind va veni cineva urit la tine si o sa spui> Numa ma lasati, nu ma lasati sa ma ia < Si atunci o sa vezi ca oamenii nu o sa te poata ajuta cu nimic ci numai Dumnezeu dar degeaba pentru ca atunci Dumnezeu iti va lua Harul!
Intoarcete acum cit nu e prea tirziu!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Toluk19):

Tu ai fost in clipa morti?

Bunelul meu si sora sotiei fratelui tatalui! Bunelul a vazut o fetita frumoasa dar sora lu nana a vazut un barbat tot negru nu putea sai vada fata dar nu avea frica de el! Spune ca sta linga dinsa si doarme cu dinsa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Toluk19):

Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea? eu te-am intrebat ai fost mort?

| TONNYnumberone a răspuns:

Mai nu stiu exact ce sa iti spun poate bunicul tau e na destul de batran si poate fata aia despre care vorbesti vede batranul pentru ca va trece in lumea de dinolosad

| Ele93 a răspuns:

Sa moara Gibilan daca inteleg ceva Bunelu Vedenia Constienta laughing rolling on the floor invata limba romana ca degeaba ai fost la scoala laughing rolling on the floor

| Toluk19 explică (pentru Ele93):

Daca ceva sint din Moldova!