Si bunicul meu a vazut un inger care a venit la el si l-a dus in rai si in iad.In iad a vazut-o pe mama lui si satan o chinuia in cazanul cu smoala.Cand l-a vazut pe bunicul meu a spus,,Liviu ce cauti, locul tau nu este aici!,, Deci inseamna ca ea stia ca locul lui nu este in iad.Si bunicul meu s-a pocait impreuna cu bunica mea.Au fost singurii din satul lor pocaiti.Dar erau fericiti cu Domnul.
Sa mor eu daca am inteles ceva,decat:bunelu, vedenia, constienta...
Zi-ne si noua in ce limba ai scris sa traduc cu gugal translait.
Nu stiu ce sa zic despre asta...in ziua de azi toti vad lucruri, aud lucuri paranormale dar majoritate sunt iluzi, si contrafaceri ale Diavolului deoarece el se poate preface si intr-un inger de lumina pentru a putea ademeni oamenii!
Bun raspuns. Asa este, Din pacate oamenii cred ca vad fantome si mai stiu eu ce, e trist.
Daca nu s-ar mai uita la filme nu "ar mai vedea"!
Si tu o sa vezi cand vei muri! Dar nu ingeri ci demoni!
O sa vedem ce o sa vezi tu in clipa mortii daca esti ateu o sa spui > Acuma vad dar e prea tirziu sa ma pocaiesc < Si o sa vedem daca o sa mai spui ca e propaganda crestina!
Totul e destul de serios!
Voi ateii mai iesiti prin lume sa vedeti ce se intimpla? Sau sunteti lipitsi cu curu pe scaun la pc intotdeauna?
O sa te convingi in clipa mortii cind va veni cineva urit la tine si o sa spui> Numa ma lasati, nu ma lasati sa ma ia < Si atunci o sa vezi ca oamenii nu o sa te poata ajuta cu nimic ci numai Dumnezeu dar degeaba pentru ca atunci Dumnezeu iti va lua Harul!
Intoarcete acum cit nu e prea tirziu!
Tu ai fost in clipa morti?
Bunelul meu si sora sotiei fratelui tatalui! Bunelul a vazut o fetita frumoasa dar sora lu nana a vazut un barbat tot negru nu putea sai vada fata dar nu avea frica de el! Spune ca sta linga dinsa si doarme cu dinsa!
Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea? eu te-am intrebat ai fost mort?
Mai nu stiu exact ce sa iti spun poate bunicul tau e na destul de batran si poate fata aia despre care vorbesti vede batranul pentru ca va trece in lumea de dinolo
Sa moara Gibilan daca inteleg ceva Bunelu Vedenia Constienta invata limba romana ca degeaba ai fost la scoala