Cred ca ce am vazut acolo e un exemplu de cum arata religia in scoli. 90% dintre parinti au optat pentru religie, iar copiii lor invata astfel de lucruri la scoala. Invata ca d-zeu ii va omori daca nu vor asculta de parinti, sau daca vor lucra ceva in zi de sarbatoare. Invata ca va da masina peste ei, sau ca se vor imbolnavi. Si mai invata ca e mai bine sa moara decat sa renunte la religia lor, asa cum au facut si Brancovenii, uitand faptul ca asemenea lucruri s-au intamplat acum 300 de ani, si nu mai reprezinta un model de urmat in lumea moderna de azi. Nu cred ca e o idee buna sa renunti la viata asta pe care esti sigur ca o ai, pentru una "de dincolo" despre care ai auzit ca ar exista, dar n-ai nicio dovada. Dar se pare ca 90% dintre parintii acestei tari nu vad nimic rau in tot ce am scris eu aici. Iar asta arata gradul incredibil de indoctrinare religioasa in care se afla tara. E o situatie foarte grava, dar parca cu totii se prefac ca totul e in ordine.
Ai zis lege aparata de oameni platiti de noi si acuma bagi duma cu "aia morala"? Te refereai la mafiotii in sutana cumva? Geez...