| AndreiPintea a întrebat:

Ieri seara am avut un punct de slăbiciune emoțională. Ce credeți de ruga mea?
Dintre toate rugile mele aceasta este cea mai sinceră din inima mea.

Doamne, tu ești păstorul și refugiul meu. Îmi ștergi lacrimile. Așa cum l-ai salvat pe Daniel din groapa leilor, așa va fi și cu mine. Mă vei scăpa de suferința mea pentru că inima mea plânge către tine. Inima mea plânge după creatorul său. Tu ești scutul și sursa mea de bucurie. Suferința mă omoară din interior, dar mă vei salva. Toate se vor întâmpla prin voința și timpul tău. Fă-mă mai puternic și nu lasă puterea suferinței să mă înghesuie. Te voi iubi mereu și vei fi strălucirea luminii în abatele întunericului care îmi va arăta sfârșitul tunelului.
Doamne Iisuse, îmi doresc doar unul. Fosta mea nu a fost cea potrivită. Cea potrivit va fi cea care se bucură de tine ca mine și mă va iubi pentru cine sunt. Îmi doresc să mă ajuți să-mi găsesc sufletul pereche. Ajută-mă să o cunosc, dar în funcție de voința și timpul tău.
Te iubesc și mărturisesc ție. Voi aștepta semnul tău.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Foarte fain ca vrei sa te supui timpului Lui. Felicitari!

| Holiday a răspuns:

Daca n-ai bagat si o fisa, tot degeaba.

| Mayhem666 a răspuns:

Daca cereai si tu pacea mondiala, te mai credeam, dar tu ceri o iubita. Trist ca oamenii apeleaza la asa zis-ul Dumnezeu cand au nevoie de ceva, de ceva personal, care sa le beneficieze doar lor, nu de ceva care poate beneficia intreaga planeta.

| halogen001 a răspuns:

"Toţi oamenii care gândesc sunt atei." - Ernest Hemingway
"Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." – Voltaire
"Toate religiile sunt întemeiate pe teama celor mulţi şi pe isteţimea câtorva." - Stendhal
"Una din marile tragedii ale omenirii este că moralitatea a fost răpită de către religie." - Arthur C. Clarke
"Credinţa nu îţi dă răspunsuri, doar te opreşte din a pune întrebări." - Frater Ravus

| Floridori a răspuns:

Si asta este fix motivul pentru care NU gasesti o iubita sau o persoana care sa aiba rabdarea sa te cunoasca...

| Meme10Meme a răspuns:

Dumnezeu nu exista, îmi pare rău de tine

Întrebări similare