Da, în poze ==fotografii ==, dacă ș-au făcut poze în timpul vieții și acele poze există.
Bineinteles. Nu era in planul lui d-zeu ca omul sa traiasca 70 de ani, ani plini de suferinte si probleme, iar apoi sa moara. Dar daca tot s-a ajuns la asa ceva, va avea d-zeu grija sa 'repare' lucrurile, la momentul potrivit.
In amintiri, poze da le poti vedea mereu, sau daca isi clonezi pe cineva drag mort dar nu va vi acea persoana, acea persoana a disparut definitiv, chiar daca multi cred in viata de apoi asta nu schimba cu nimic realitatea
Eu cred ca dincolo ai parte de toate experientele pe care ti le-ai dorit si ti le vei dori.
Daca tu crezi din tot sufletul ca ii vei revedea, atunci asta se va intampla.Cred ca vom fi stapani pe noi, pe sentimente, pe trairi, pe decizii, pe sufletul nostru pentru noi suntem el.
Faptele apostolilor 24:15 Şi am în Dumnezeu speranţa pe care o nutresc şi oamenii aceştia: că va fi o înviere atât a celor drepţi, cât şi a celor nedrepţi.
Ioan 5:28, 29 Nu vă miraţi de lucrul acesta, pentru că vine ceasul când toţi cei din mormintele de amintire vor auzi glasul său 29 şi vor ieşi afară: cei care au făcut lucruri bune, pentru o înviere a vieţii, iar cei care au practicat lucruri rele, pentru o înviere a judecăţii.
Nu stiu daca iadul este mare si daca sunt multi in el, dar daca ajungi acolo si tu si cei dragi tie atunci sigur nu va veti vedea sau intalni. Altfel nu ar fi nicio diferenta intre iadul si raiul cel etern.
Bună!
Se spune că da în Biblie.
Dar trebuie să ne pocăim de păcatele noastre, ca să putem ajunge acolo sus în cer lângă cei dragi.
Te pup!
Nu mai pupa atîta, cineva poate avea o soție geloasă și atunci vai de capil tău!
De unde stii ca-s acolo sus? Nu ti se pare ca esti prea optimist?
Ii poti revedea de cate ori vrei tu... trebuie doar sa te gandesti la amintiri si clipe placute petrecute alaturi de ei...
Uite eu reusesc sa il vad pe bunicul meu, mereu cand ma uit in sufelt. Alfel nu ai cum
Eu cred că da, după moarte, dar numai în Rai, alături de Hristos şi sfinţii lui, dacă şi cei dragi vor merita să ajungă acolo!
Iadul este singurătate, tristeţe şi durere.
SLUJITORII lui Dumnezeu au crezut întotdeauna în înviere. Iată ce spune Biblia despre Avraam‚ care a trăit cu 2 000 de ani înainte de naşterea umană a lui Isus: „El a considerat că Dumnezeu putea să-l trezească pe fiul său Isaac dintre morţi" (Evrei 11:17–19). Mai tîrziu Iov a întrebat: „Dacă un om viguros moare‚ poate el trăi din nou?" Răspunzînd propriei sale întrebări‚ Iov i-a spus lui Dumnezeu: „Tu vei chema şi eu îţi voi răspunde." El şi-a demonstrat astfel credinţa în înviere. — Iov 14:14‚ 15.
Da, in locul unde au ajuns dupa moarte, ii poti revedea daca ajungi si tu acolo.
Există vreo speranţă pentru cei morţi?
DE CE NE PUNEM ACEASTĂ ÎNTREBARE:
Cu toţii dorim să trăim şi să ne bucurăm de viaţă alături de cei pe care-i iubim. Este cât se poate de firesc să tânjim să-i revedem pe cei dragi care au murit.
CE ÎNVAŢĂ BIBLIA:
Majoritatea celor ce au murit vor fi înviaţi. Isus a promis că „cei din mormintele de amintire. . . vor ieşi afară" (Ioan 5:28, 29). Conform scopului iniţial al lui Dumnezeu, oamenii readuşi la viaţă vor trăi pe un pământ paradiziac (Luca 23:43). Împlinirea acestei promisiuni va aduce şi sănătate perfectă şi viaţă veşnică pentru omenirea ascultătoare. Biblia spune: „Cei drepţi vor moşteni pământul şi vor locui pentru totdeauna pe el" (Psalmul 37:29).
(Vezi şi Iov 14:14, 15; Luca 7:11–17 şi Faptele 24:15.)
Eu o sa-ti spun ca in biblie scrie ca, cand va fi sfarsitul lumi (peste 10 20 1000 de ani) va fi 3 zile de intuneric si vom auzi si vedea chesti haluncinate cum ar fi morti
Unde ai gasit tu asa ceva in Biblie? Citesc Biblia de ani de zile si niciodata nu am gasit ca sfarsitul lumii va fi in 1000 de ani, ca va fi intuneric si ca vom vedea ''chestii halucinante'', cum le numesti tu. Eu zic sa nu pui in seama Bibliei ceea ce ai vazut in filmele de groaza-fictiune. Sfarsitul lumii va fi altfel...
Da, ii mai poti vedea pe cei dragi care au murit. Conditia este ca ei sa fi trait o viata de pocainta inaintea lui Dumnezeu si tu, la fel; sau altfel spus, si tu si el sa fiti ajunsi in Rai.
Si chiar crezi asa ceva?
Pfoai...
Da mă?
Corect.Biblia Apocalipsa asa nu spune...Cine crede in Domnul si va rabda pana la sfirsit totul va minca din pomul vetii lui D-zeu adica viata vesnica)))Vino ISUSE pa pamant o data si judeca-i pe cei care isi bat joc de cuvintul tau)In foc sa arda toti cei care vorbesc de biblie in desert si cei care o vorbesc de rau si adauga cuvinte de prisos.AMIN! Slavit sa fie domnul nostru in Veci Vecilor! Amin
Atitudinea noastra in calitate de crestini nu este aceea de a ne dori ca cei ce rastalmacesc Biblia sa fie judecati si pedepsiti. Trebuie sa ne rugam pentru ei ca acestia sa Il cunoasca pe Dumnezeu. In rest, sunt de-acord cu tine.
Da, sunt mai multe obtiuni!
-Dezgropi mormantull si il vezi
-Te gandesti la ei
-Dupa moarte!, Depinde unde ajungi
anonim_4396 întreabă:
Daria întreabă:
DeProfundis99 întreabă: