Bine,pusa intrebarea, da, eu ii simt prezenta,, dovada, ca vorbesc cu tine despre el, deoarece respect ceea ce Isus a spus in matei 28 :16-20. cine poate sa vada ca astazi Isus conduce, cea mai mare lucrare de predicare a vesti bune, despre Regatul lui D-zeu, si de facere de discipoli, ii cauta pe cei cu o dispozitie ferma a mintii si a inimi de-a veni alaturi sa sfinteasca numele lui Dumnezeu.
Asa se spunea si in veacul trecut si s-a dus, asa si veacul acesta, dar inainte de sfarsitul lui te duci tu. Eu o sa ma duc inaintea ta si am sa-ti scriu daca l-am intalnit si in caz ca nu primesti nici un mesaj treci la atei, macar mori impacat ca nu te-ai auto-mintit toata viata.
Tu care te autoproclami credincios faci blasfemie.cunosti adevarul.nimeni nul cunoaste decat cei din ceruri Dumnezeu adica.te ridici la nivelul lui? asta e blasfemie
Este "ii" legat, nu cu cratima.
Ma intreb cand e sfarsitul veacului despre care se tot vorbeste.
Poate noi nici nu mai traim pana atunci.Si ce rost ar avea?
Cum e cu noi?
Acum o sa incep si eu sa "scot ochii" in legatura cu prezenta asta. Nu e cu noi.
Sunt atatia oameni saraci si bolnavi. Iisus e cu ei? Dzeu e cu ei? poate pentru el nu conteaza sa ai o viata fizica materiala buna.
Dar aici traim, nu putem trai bolnavi si saraci lipiti pamantului.
De ce nu coboara din ceruri de pe norii lui pufosi sa vina sa le imparta pesti si sperante oamenilor saraci?
DE CE?
Nu mai spuneti atat ca e cu noi si ca nu stiu ce.
Nu e cu noi nimeni. Sau e doar cu unii din noi?
Stii ce? -- cand o ducem bine credem ca e cu noi si ne protejeaza pentru ca o ducem bine.
--cand avem necazuri si suntem bolnavi spunem ca ne-a parasit.
Adica ne paraseste asa cum vrea el sau cum?
Nu observati cat e gresit e totul?
"Poate noi nici nu mai traim pana atunci."
Tocmai de aceea iti zic, hai la mine in jacuzii la destrabalare, ca nu se stie. Cele sfinte cu ale lor, noi cu ghidusiile noastre, pana si God s-a sexuit cu Maria, e adevarat cu duhul dar tot pe acolo a lovit.Deci avem dezlegare la sex.
"Vei fi tras pe roata si ars pe rug.
Suport consecintele, decat vesnic in imaparatia cerului la matanii, mai bine un sex zdravan si pa pa.
"Eu stiam ca e la peste dezlegarea de obicei."
Pai asa si e, toate fetele isi ia cate un "peste" si la produs.Pana acum nu s-a inteles bine chestiunea.
Bine in contextul din biblie se poate spune ca a ramas gravida si cu un tanc ca se rezuma numai la crede, care este obligatoriu pentru adepții ei și contra căruia nu se admit obiectii. Insa in viata reala din punct de vedere, stiintific, rational, logic, este utopic.
"Maria a ramas si dupa nastere Fecioara"
---Da-ti seama, te rog, de ceva.
Uite, sa presupunem ca acea fata, Maria (nu stim sigur daca asa o chema) a ramas insarcinata prin paranormal.
Dupa ce naste, e imposibil sa mai fie inca virgina
E imposibil acest lucru pentru ca la nastere, copilul trece din uter prin vagin. Acea membrana himenala se rupe.
E LOGIC!
Nu e nici o Taina Mare.
Citeste un pic din anatomia umana.
Nu, pentru ca nu exista.
Tu de unde stii ca ceea ce simti nu este de fapt allah care incearca din rasputeri sa te aduca pe calea cea buna? Ia uimeste-ma.
Eu nu-l cunosc pe Alah.I-L stiu pe Unul Dumnezeu adevarat in 3 ipostasuri.
Cum indraznesti sa gandesti asa ceva?
Vai,dar cum?
Asa bine!
Iisus a murit pentru pacatele tale si ti-a daruit viata vesnica, iar tu nu vrei sa o accepti, vrei cu Satana in gheena.
E ii simt prezenta si ma ajuta mereu Iisus. si Dumnezeu. De ex: perintii mei erau certati tare acum de 2 zile si eu mam rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa se impace parintii mei si sau impacat.
AvalohAlyn întreabă: