Tot ce putem face pentru El este sa-l urmam, sa nu ne indoim niciodata de existenta Sa si sa credem din tot sufletul in El, sa ii indeplinim voia si cel mai important sa ducem o viata decenta si fara de pacat.
Nimic.El a facut toate acestea pentru noi, iar noi oamenii singurul lucru care ar trebui sa-l facem este acela de-al urma.
Tu,sau noi in calitate de "crestini", ar trebui sa-l urmam, sa facem voia Sa si a Talui sau.Sa facem discipoli cum spune Biblia, sa-i invatam pe altii, dar cel mai trist e, ca altii nu se lasa invatati.Pe scurt: Sa i te decizi lui, chiar daca asta inseamna sa-ti pierzi viata.
2 Corinteni 5:14, 15 - "Căci iubirea lui Cristos ne obligă, deoarece considerăm că, dacă un singur om a murit pentru toţi, toţi au murit; şi el a murit pentru toţi, pentru ca aceia care trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru cel care a murit pentru ei şi a fost sculat din morţi."
Iisus a murit pentru ca a fost rastignit!
A fost rastignit pentru ca reprezenta o amenintare pentru cei de la putere!
Nu trebuia sa fii profet pe vremea aia ca sa iti dai seama ca o sa mori daca vorbesti ce nu trebuie...
Imi pare rau pentru el...imi place mesajul lui!
Stii ca isus nu a fost singurul care s-a sacrificat pentru oameni nu? Sigur ca nu. Prometeu a oferit oamenilor focul iar pentru asta a fost pedepsit mult mai tare decat a fost semizeul crestin.
Tu ce faci sau ce ai face pentru Prometeu? Cum ii multumesti tu lui pentru acea fapta? Datorita lui, acum poti sa faci caldura iarna, sa-ti pregatesti mancarea si multe altele.
Nimic.Nu-i voi urma mesajul de nebunie.E normal ca nebunii sa fie ucisi.E mai bine pentru noi si pentru ei asa.
Ala era un bolnav mintal.
Si acum sunt destui "iisusi", dar nu sunt bagati in seama
Esti tu asa sigur ca el a fost izbavitorul lumi? De ce nu a fost Buda, Jha sau Gatha de unde stii tu asa sigur ca a fost chiar el, asa si budisti islamistii si eu sunt la fel ca voi siguri ca zeul lor este cel real de unde stii tu adevarul? Zi si tu sa aflu si eu!