Unii nu fac diferența între ghețar și giganți de gheață...e grav.
Oricum, Odin FTW, n-are el un ochi dar tot e mai deștept ca God.
Eu nu vorbeam de ghetari
Mi-am dat seama. Dar silogismul tau este tot invalid. Daca, sa presupunem, exista Odin, el ar fi terminat cu oamenii de gheata asa cum Iisus a terminat cu oamenii rai si nedrepti de atunci, astfel, acum lasand in urma ghetarii si oamenii mai putin rai si nedrepti, si nu poti spune ca nu este adevarat, nici un om nu a reusit sa mai enerveze suficient incat sa aiba loc alt potop si nici un rege nu mai e suficient de nebun incat sa ucida toti nou nascutii => progres. Dar asta nu e problema, faza este ca daca mergem dupa acel rationament, atunci si sf. soseta a promis ca o sa o elimine pe zana maseluta. Well? Eu nu vad nici o zana maseluta...
Daca ai merge in polul nord ai vedea ghetari imensi care sunt in pericol de disparitie din cauza poluarii cu CO2 din atmosfera.
Iisus n-a promis sa "termine" pe nimeni, dar a transformat multi nemernici in oameni, iar acesti oameni, azi marturisesc: "Eu am fost un nemernic, iar Iisus m-a transformat". In schimb, niciodata n-am intalnit in viata mea pe cineva care sa zica: " Eu am fost om de gheata si Odin m-a transformat"...deci, you're mistaking!
Un raspuns foarte corect...bravo!