Tanasa sa stii chiar ti se potriveste numele asta tanasa, il meriti din plin. Daca deja tu ai gindit nitel gata ti s-a facut frica, intrebi pe altii sa gindeasca in locul tau si apelezi tot la religiosi sa te scape pe tine de faptul ca ai pacatuit, ca ai incercat sa te indoiesti citusi de putin de ceea ce ai descoperit in singurl tau moment de gindire.Trebuia sa mergi mai departe sa gindesti tu singur,sa descoperi,odata ce deja ai observat o contradictie.E ceva si chestia asta,arata ca unia incep sa se trezeasca,dar ce e naspa e ca apeleaza tot la cei care lau indoctrinat, in loc sa caute sa invete singur daca la ateni nu vrea sa apeleze.Te inteleg ai inceput sa gindesti si trebuia sa continui asa de unul singur, sa nu te descoperi, sa taci si sa faci, adica sa gindesti sa incepi sa traiesti.Insa la sf dai cu bata in balta cu fraza nu vreau raspunsuri de la atei prosti.Cu alte cuvinte faci oamenii prostii asa virtual fara sa stii cu cine vorbesti, fara sa stii ce stie acea persoana sau nu stie.Asta arata de fapt fata ta religioasa.Sinca mai bagi asta sin in contextul unei intrebari, unde daca atei ar fi fost asa de prosti si rai cum crezi te-ar fi reclamat si intrebarea nu ar mai fi aparut pe aici.Cind pui o ingtrebare nu jignesti oameni intelegi.Intrebi ce ai de intrebat, spui frumos ca nu doresti raspunsuri decit de la religiosi si asta e tot.Bine poate la voi la biserica nu va invata chestii de genul asta, va invata mai degraba cum sa dati in cap celor care nu cred in caz ca nu pot fi convertiti.Ia si invata religiosule sa te porti si dupa aia poti veni pe un site public unde oricine are dreptul sa vina si sa pui intrebari cuviincioase.Si nu te obosi sa raspunzi, ori sa ma jignesti ca o sa iti reclam intrebarea.Numai bine si spor la invatat.
Zici ca ateii sunt prosti, dar nici macar nu stii sa scrii "ortodox" la plural. Se scrie "ortodocsi", ca sa stii de acum inainte. Sa tii minte ca un ateu "prost" te-a invatat asta.
"Atei" nu sunt prosti, in plus ei sunt mult mai destepti decat crestini fiindca nu sunt asa indoctrinati.
Mane, ateii sunt prosti pentru ca nu stiu altceva decat efgoism. Eu sunt crestin si nu sunt indoctrinat. De ce? pentru ca am dreptul sa fac ce vreau eu dar eu aleg sa ma rog la Dumnezeu. Acum referitor la nedumerirea ta. Pai Iisus Hristos cand zice asta se refera la faptul ca nu trebuiwe sa te lasi, orice greutate nu este imposivbil de doborat. Intelegi? Iar crede si nu cerceta se refera la faptul ca mai bine este de cel ce crede fara sa se indoiasca de Iisus. Cu TOMA exemplu concret can Mantuitorul ii zice: fericit esti ca ai crezut, dar mai fericiti sunt cei ce n-au vazut si au crezut. Intelegi:?
Ironic,spui ca ateii sunt prosti si pronunti gresit cuvintele:
egoism,nu efgoism
trebuie, nu trebuiwe
imposibil, nu imposivbil
cand, nu can
Si nu sun ca nu se poate face o greseala, dar eu si majoritatea oamenilor citesc postul lor de 2-3 ori inainte sa apese post, si pana si odata ar fi fost destul sa observi majoritatea greselilor.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: