Iisus a fost DUMNEZEU si OM. A avut fire Dumnezeiasca si fire omeneasca dintr-o data. Fireste ca s-a comportat si a trait ca un om: a fost alaptat, L-au durat gingiile cand I-au crescut dintii, a mers la toaleta, I-a fost sete, I-a fost foame, I-a fost somn, a fost ispitit de diavol, daca a cazut si S-a lovit cu siguranta L-a durat etc... Dar cu ce ne ajuta pe noi sa ne gandim la aceste lucruri? Invatatura Lui trebuie sa o avem prezenta in viata noastra. In Scriptura ne sunt relatate fix lucrurile care sunt de folos mantuirii noastre, atat.
Nu toti suntem obsedati dupa sex
De cand sexul este o "nevoie"? Crezi ca toata lumea este "bantuita" doar de instincte si vise erotice ca cei ce pun asemenea intrebari?
Sexul nu este o nevoie, ci o slabiciune. Hristos a avut toata firea omeneasca, mai putin pacatul.
Cumva ai depasit stadiul de necuvantatoare? De ce ti se pare necesar sa te "inmultesti"? Tu nu-ti poti stapanii hormonii? La tine dragostea apare doar de la buric in jos? Nu crezi ca lumea ar fi mai buna daca toti imbecilii inainte de a se "inmulti" ar "gandii" ce hadicapati au "scos" din "nevoie". Oare cei ce cred ca sexul este necesar pentru a se "raspandi" s-au uitat inainte in oglinda, eu banuiesc ca nu caci altfel nu s-ar da asemenea raspunsuri de plozi imberbi cum am primit eu.
Pai normal, a fost unsimplu om. Dupa aia l-au transformat in D-zeu alti oameni.
Da, dacă era om
Cred că cea mai bună dovadă e cina cea de taină. Cu pâinea şi vinul, ştii tu
Şi cam toată lumea ştie ce nevoi mai apar după ce-ai mâncat...
Daca esti *** e problema ta dar nu te-am jignit si asta arata cam unde iti sta tie capul
anonim_4396 întreabă: